La Buciumi, sistemul de supraveghere video i-a descurajat pe hoți

Numărul furturilor comise pe raza localității sălăjene Buciumi a scăzut după ce a fost dat în folosință un sistem de supraveghere video. Mai mult, până să se afle că există și că sunt funcționale, camerele de supraveghere incluse în sistem au permis identificarea unor hoți.

„Sistemul este unul modern care ne permite să supraveghem anumite zone din comună. Am anunțat comunitatea că există acest sistem implementat legal. Noi știm unde există vulnerabilități, știm și cine sunt cei care cauzează cele mai multe probleme. Am reușit să descurajăm furturile, s-au speriat de acest sistem care ne-a și permis să identificăm câțiva hoți. Au văzut că nu este de glumă”, a declarat primarul comunei Buciumi, Ioan Eugen Lazăr. Camerele de supraveghere au fost montate nu doar în zona centrală a localității Buciumi, ci și acolo unde erau constatate încălcări ale legii. Sistemul este considerat util și în stabilirea împrejurărilor în care se produc accidentele de circulație înregistrate pe raza localității Buciumi.

One Thought to “La Buciumi, sistemul de supraveghere video i-a descurajat pe hoți”

  1. […] Numărul furturilor comise pe raza localității sălăjene Buciumi a scăzut după ce a fost dat în folosință un sistem de supraveghere video. Mai mult, până să se afle că există și că sunt funcționale, camerele de supraveghere incluse în sistem au permis identificarea unor hoți. „Sistemul este unul modern care ne permite să supraveghem anumite zone din comună. Am anunțat comunitatea că există acest sistem implementat legal. Noi știm unde există vulnerabilități, știm și cine sunt cei care cauzează cele mai multe probleme. Am reușit să descurajăm furturile, s-au speriat… Citeste mai mult […]

Leave a Comment