Felicitări pentru campionii sălăjeni la Campionatul de Aritmetică Mentală din Dubai

Elevii sălăjeni premianți la Campionatul de Aritmetică Mentală HORUS 2023 Dubai au fost felicitați astăzi de președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu. La întâlnire a participat echipa centrului SmartyKids Zalău – coordonator profesoara Larisa Tripon, recent întoarsă de la Campionatul de Aritmetică Mentală din Dubai, unde a cucerit două titluri de campion, un premiu I și două premii III. „Felicitări, Laurențiu Cotrău, Anisia Cleopatra Bologa, Alexie Vereș, Sarah Sophia Tripon și Alexandru Dominic Tripon, pentru determinare și pentru reprezentarea excepțională a județului nostru la nivel international. Suntem mândri de voi. Felicitări doamnei profesoare Larisa Tripon și mult succes în toate eforturile de promovare a excelenței”, a declarat președintele CJ Sălaj.

11 Thoughts to “Felicitări pentru campionii sălăjeni la Campionatul de Aritmetică Mentală din Dubai”

 1. […] Elevii sălăjeni premianți la Campionatul de Aritmetică Mentală HORUS 2023 Dubai au fost felicitați astăzi de președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu. La întâlnire a participat echipa centrului SmartyKids Zalău – coordonator profesoara Larisa Tripon, recent întoarsă de la Campionatul de Aritmetică Mentală din Dubai, unde a cucerit două titluri de campion, un premiu I și două premii III. „Felicitări, Laurențiu Cotrău, Anisia Cleopatra Bologa, Alexie Vereș, Sarah Sophia Tripon și Alexandru Dominic Tripon, pentru determinare și pentru reprezentarea excepțională a județului nostru la nivel international. Suntem mândri de voi.… Citeste mai mult […]

 2. […] Elevii sălăjeni premianți la Campionatul de Aritmetică Mentală HORUS 2023 Dubai au fost felicitați astăzi de președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu. La întâlnire a participat echipa centrului SmartyKids Zalău – coordonator profesoara Larisa Tripon, recent întoarsă de la Campionatul de Aritmetică Mentală din Dubai, unde a cucerit două titluri de campion, un premiu I și două premii III. „Felicitări, Laurențiu Cotrău, Anisia Cleopatra Bologa, Alexie Vereș, Sarah Sophia Tripon și Alexandru Dominic Tripon, pentru determinare și pentru reprezentarea excepțională a județului nostru la nivel international. Suntem mândri de voi.… Citeste mai mult […]

 3. Olimpia

  Musai trebuia sa apară in poză și pupincuristul de cântăreț?

 4. Anonim

  Olimpia, care din poză este cântăreț ?

 5. Olimpia

  Ptr 20:32: Chiar nu-l recunoști? Parca ii meritul lui in ceia ce au realizat acești copii!!! Cum dracu îl suporta poza, de îngâmfat ce ii?

  1. mihai

   De unde ai tras concluzia ca si-a atribuit vreun merit pentru rezultatele copiilor? I-a felicitat si atata tot! Eu vad un gest normal de apreciere!

 6. Olimpia

  Mihai trăiești intr-o lume Paralelă , pe o alta planeta! Problema nu constă ca i-a felicitat, problema rezidă din faptul ca s-a pozat cu acești copii minunați ,ptr a-și face reclamă, imagine și campanie!!! Putea foarte bine sa dea un comunicat de felicitare, ceva premii in bani, nu sa se trâmbițeze in imagine!!! Chiarini realizezi penibilitatea de care dă dovadă acest incult?

  1. mihai

   Jignirile cu care murdaresti izvorasc din vreo frustrare? Si ce va mai place unora sa puneti etichete fara sa va priviti in oglinda mai intai!

 7. Paula

  Voi Chiar nu sesizați , realizați și constatați ca orice realizări ale sălăjenilor, indiferent de domenii, hop… atare și incultul și antitalentul in poze, imagini și articole? De ce dracu ii dați atâta importantă unuia care nu are nimic in comun cu absolut nimic?

 8. Olga

  Mihai eu nu am nevoie de oglinda! Și nu ii mai lua apărarea unuia care nu are de a face cu absolut nimic!!! Chiar nu constați asta! Cred cu tărie ca Hy MAN era mai nimerit intr-o astfel de funcție!!!

  1. mihai

   ba esti olimpia, ba esti olga! ai si cojones, nu gluma!

Leave a Comment