Dana Crișan – noul director ANIF Sălaj

Dana Crișan este noul director al Agenției Naționale pentru Îmbunătățiri Funciare (ANIF) filiala teritorială  Sălaj. De profesie inginer, absolventă a Universitatății Tehnice din Cluj-Napoca, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, aceasta ocupă funcția de conducere la ANIF Sălaj prin detașare din 26 octombrie. Până la data precizată, la conducerea filialei teritoriale Sălaj a fost juristul Adrian Stan (din noiembrie 2012 – octombrie 2020). Dana Crișan, în vârstă de 54 de ani, este președintele Organizației Femeilor Liberale Sălaj. Are la activ două mandate de consilier municipal, iar în prezent este consilier județean.

 Activitatea ANIF

ANIF s-a înfiinţat printr-o Ordonanţă de Urgenţă în cursul anului 2011, ca instituţie publică cu personalitate juridică, finanţată din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat, în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin reorganizarea Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare. ANIF exploatează, administrează, întreţine şi repară amenajările de îmbunătăţiri funciare din domeniul public sau privat al statului, declarate de utilitate publică. ANIF filiala teritorială  Sălaj are un număr de 21 de angajați.

31 Thoughts to “Dana Crișan – noul director ANIF Sălaj”

 1. Anonim

  Am fost colegi multi ani Este un om deosebit!

 2. Ion

  Din pacate este o pierdere pentru Armatura:(

  1. Anonim

   care Armatura???

   1. Ionel

    Oameni buni si pnl face ce a facut psd numește politic neprofesioniști Sa faca concurs sa vina oameni pregatiti cu experienta . Gara imparti pliante iesi director. Urmeaza fiu sau sa prinde un post bun

  2. Anonim

   sa nu exageram!!!!!

 3. Anonim

  o persoana deosebita

 4. Adi

  Persoana este deosebita.Ok.Dar ce face aniful asta cu 21 de angajati.Prea putini pentru o treaba de anvergura,prea multi pentru o sinecura.

  1. Anonim

   Ce ar fi trebuit să facă și nu a făcut. Sub conducerea doamnei Crișan, va face. Garantat

 5. Anonim

  Macar au pus o inginera.Nu inteleg cum juristii astia au fost pusi in tot felul de functii

 6. FanPrimar

  au inceput decontarile pentru spagile virate in campanie electorala.O institutie care taie frunze la caini cu servicii caldute spre multumirea amantelor liberale.

  1. aa

   Pacat ca ati pus-o intr-o institutie unde se taie frunze la caini. Oamenii bunii ii faceti invizibili si promovati toti politrucii!

  2. Anonim

   Asta a fost. Doamna Crișan vine din privat, dintr-o funcție de organizare. Această instituție va face ce trebuie să facă și rezultatele vor începe să se cade cît de curînd .

 7. Anonim

  Deja am vazut ca curtea institutiei arata mult mai bine.Erau niste balarii cat casa. Poate este un om gospodar

 8. Anonim

  Stan trebuia schimbat demult. Prietenii stiu de ce!

 9. Anonim

  Succes ,doamna inginer!Cand ne-ati fost sefa v-ati luptat pentru angajati

 10. Anonim

  Felicitari,doamna Crisan!Sunt convinsa ca nu ne uitati..Sunt fosti colegi care nu ne mai raspund la telefon

 11. Anonim

  Augusta, de ce nu verifici? Cicâ experiență în domeniu de 30 de ani. În care domeniu? Crișanița are treabă cu AIF-ul CA COada vacii cu prefectura. PNL a politizat tot ce mișcă.

  1. Eu

   V-a sărit perna? Da, sigur. Ori ce ti munci ori cu această femeie cu ochi aveți și buni, nu va avea nici o remușcare să vă măture. Mai bine va aduceți aminte cum este cînd muncești, și va fi bine..

 12. Anonim

  ANIF, o institu5ie care trebuie desfiintatâ. Consuma bani publici, fără rost. Știe cineva vre-o realizare a acestei unități în ultimii cinci ani, în Sălaj?

 13. Anonim

  În sfârșit PNL ul face si numiri pe competente .

 14. Viorel

  Felicitar,doamna Dana!Cu siguranta o sa faceti treaba buna!

  1. Anonim

   Ha ha ha! Pacalicilor, mai aveti o jumătate de luna si va zboară ăștia

 15. Ani

  Ma da ce dracu nu se mai fac concursuri pt ocuparea posturilor, se dau cu dedicație, nenorociți dracului, apăi a mere bine în România, înveci

 16. Vlad

  Nu înțeleg cum l au lăsat pe Stan atâția ani în funcție.. Este hot omul cred ca suferă de cleptomanie.. A fost prins furând din magazine de la prieteni.. Sa îi fie rușine.

 17. Un cetățean

  Stimata ziaristă când scrii articole ar trebui să te documentezi din mai multe surse, această doamnă liberală este pupila lui Bode care a nenorocit instituția ANIf, și nu l_,a schimbat pe incapabilul Stan, ci a schimbat un specialist in domeni și tot liberal din partidul PNL.Doamna asta nu știe cu ce se ocupă îmbunătățirile funciare.

 18. Anonim

  Nu o cunosc pe doamna, iar Anif din ce vad e o instituție mai nou inventata. Ce e deranjant e ca doamna a fost detașat. Singurul care a vrut sa lucreze cu specialiști în tara a fost Cioloș. Poate se deșteaptă cândva și românii. USR du-te pe drumul tău și vei câștiga pe viitor

 19. Anonim

  Cioloș și ai lui ne-au întors in timp cu aproape 30 de ani!!! Le doresc sa aibă soarta PNȚCD-ului ca partid politic!!!

 20. Anonim

  Nu o cunosc pe doamna dar vad ca pe uni nu il lasa sa doarma.Asa se intampla in orice institutie cand vine cineva sa ii trezeasca.Eu unul ii doresc spor!

 21. Anonim

  Îi de-a lui Bode. Era la petrom și acuma mare director. Habar nu are cu ce se mănîncă funcția de director la instituția respectivă.

Leave a Comment