Condițiile de acces în zona pietonală, puse în dezbatere publică

Primăria Zalău anunță stabilirea condițiilor de acces în zona pietonală din centrul Zalăului. În acest scop a fost emis proiectul de hotărâre pentru aprobarea noului Regulament privind desfăşurarea circulaţiei vehiculelor pentru transportul de mărfuri, precum și pentru efectuarea de servicii sau lucrări în municipiu. Eventualele propuneri, sugestii și opinii faţă de proiectul de act normativ propus de autoritățile locale se pot formula în perioada 19 februarie – 8 martie. Pentru cei interesați de acest proiect, cuprinsul documentului poate fi consultat pe site-ul primăriei. De asemenea, documentul în cauză este expus şi la avizierul Primăriei Zalău, la parter.

Recomandările și sugestiile zălăuanilor pot fi transmise prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la adresa www.zalausj.ro, la secţiunea Monitorul Oficial/Transparenţă decizională. Totodată, se poate trimite și prin următoarele mijloace: trimiterea unui mesaj în format electronic la adresa de e-mail primaria@zalausj.ro, prin poştă (la adresa: Piața Iuliu Maniu nr. 3, Zalău), sau la sediul primăriei, la Centrul de Relații cu publicul (luni – joi: 7.30 – 16.00 și vineri: 7.30 – 13.30). Este important ca toate materialele transmise către municipalitate să aibă menţiunea „Propuneri referitoare la proiectul de act normativ privind aprobarea noului Regulament privind desfăşurarea circulaţiei vehiculelor pentru transportul de mărfuri, ori pentru efectuarea de servicii sau lucrări în municipiul Zalău”.

 

One Thought to “Condițiile de acces în zona pietonală, puse în dezbatere publică”

  1. Adi

    Ioi,m-am speriat.La cum începe articolu’ am crezut că trebe să mergi cu chiloții curați pe-acolo! Noroc că după,mi-am dat de samă că-i vorba de accesul cu cocie’.Poae că „ziaristul” pute’s scrie-n titlu,că-i vorba de acces AUTO.Că n-am așe mulți chiloți !!!

Leave a Comment