Circulație îngreunată pe mai multe drumuri din județ. Meseșul, marea problemă

Pe mai multe drumuri din Sălaj se circulă în condiții de iarnă, traficul fiind afectat de ninsori și de stratul de zăpadă existent pe anumite sectoare de șosea. Cele mai mari probleme au fost înregistrate pe drumul de pe Meseș. Mai multe autocamioane au rămas blocate pe marginea șoselei, iar altele au derapat, porțiuni din drum fiind blocate minute în șir.

Mai multe TIR-uri au oprit la urcare, iar altele au înaintat, dar cu dificultate. Unele au derapat și au blocat parțial drumul. Pe drumul Zalău-Cluj Napoca se acționează cu material antiderapant, dar și pentru înlăturarea zăpezii, în teren fiind mai multe utilaje de deszăpezire. Conducătorii auto sunt îndemnați să manifeste o atenție sporită și să nu pornească la drum dacă nu au mașinile echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă în stare bună.  Și meteorologii amatori de la Severe Weather Alert-Sălaj au ieșit pe teren în această seară, aceștia anunțând apariția problemelor pe Meseș. „Din cauza ninsorii abundente, pe Meseș se circulă foarte greu, în condiții de iarnă. Se semnalează și ceață”, se arată în mesajul postat pe contul de facebook al Severe Weather Alert-Sălaj.

Foto: Severe Weather Alert

2 Thoughts to “Circulație îngreunată pe mai multe drumuri din județ. Meseșul, marea problemă”

  1. Tudor

    Le-au spus încă de anul trecu ca in Ianuarie , la mijlocul lunii vine iarna! De ce nu au intervenit? România lucrului bine făcut și in cazul acesta își demonstrează inutilitatea!

  2. Anonim

    Dacă nici la mijlocul lui Ianuarie nu te aștepți la iarna… Dacă nu acum, atunci când?

Leave a Comment