Cinci oferte depuse pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău

Luni, 09 martie 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului „Proiectare și execuție Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3B: Mihăiești – Suplacu de Barcău, Subsecțiunea 3B5: Nușfalău – Suplacu de Barcău (km 66+500 – km 80+054.044)”.
Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanți:
1. ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C.TEHNOSTRADE S.R.L.
2. ASOCIEREA CONSTRUCTII ERBASU S.A. – VAHOSTAV S.K. A.S.
3. STRABAG S.R.L.
4. SINOHYDRO CORPORATION LIMITED
5. NUROL İNŞAAT VE TİCARET A.Ş.
Valoarea estimată a contractului este de 395.719.629,05 Lei fărăT.V.A. Contractul are o perioada de proiectare de 6 luni și o perioada de execuție de 18 luni. Garanția lucrărilor este între 5 și 10 ani, în funcție de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare. Obiectul contractului constă în proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Subsectiuni 3B5 din Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea, în lungime de 13,554 km, între localitățile Nușfalău și Suplacu de Barcău.
Pentru secțiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor și Poarta Sălajului, cu o lungime de 12,24 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 730,5 mil. lei fără TVA, CNAIR a publicat răspunsul consolidat la solicitările de clarificare și a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25.03.2020.
Pentru secțiunea 3A2 și 3B1, cuprinsă între Nădășelu – Mihăești – Zimbor, cu o lungime de 30,06 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 1,45 mld. lei, fără TVA, se va transmite către ANAP, în perioada 9 – 13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificari, urmând ca, în contextul emiterii unui aviz favorabil, să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor.
M. S.

One Thought to “Cinci oferte depuse pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău”

  1. Anonim

    „Termen de depunere a ofertelor”, „termen de depunere a contestațiilor” și așa mai departe, spre 2030. Trebuia renunțat la autostrada asta, după jmecheria escrocului fost prim-ministru Adran Năstase cu Bechtel. Dar probabil mai sînt bani de prădat!

Leave a Comment