Blocurile de pe două străzi din Zalău vor avea spații verzi noi, arbori și alei  

În cartierul zălăuan Dumbrava Nord, pe străzile Victor Deleu și General Dragalina se execută în prezent lucrări de modernizare a spațiilor verzi și a terenurilor din jurul blocurilor, lucrări ce fac parte din proiectul privind amenajarea de spații verzi pe imobile abandonate sau degradate, finanțat din fonduri europene. Până în prezent, pe terenul aflat pe strada Victor Deleu a fost trasată aleea, au fost montate bordurile și a fost aşternut un strat de pamânt vegetal, urmând ca în scurt timp să fie plantați arbori și arbuști, după ce se vor finalize lucrările privind branşamentul electric pentru care se efectuează săpături. Pe terenul situat între străzile Victor Deleu și General Dragalina a fost trasată aleea şi montate bordurile, s-a adus pământ vegetal pentru a fi aşternut pe suprafața terenului și s-au adus pe teren mesele pentru tenis de masă. În aceste zone urmează să fie realizate lucrări privind amenajarea de spații verzi; realizarea de accese și alei pietonale; împrejmuirea terenului; realizarea instalațiilor privind sistemul de iluminat public; realizarea sistemului de supraveghere video; realizarea instalațiilor de apă, canalizare, sistem de irigații; racordarea la utilitățile publice a terenului (branșamente electrice, branșamente apă, branșamente telecomunicații), după caz; dotare cu mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi etc); dotare cu echipamente fitness și sport și dotare cu echipamente de joacă pentru exterior.

 

3 Thoughts to “Blocurile de pe două străzi din Zalău vor avea spații verzi noi, arbori și alei  ”

  1. Anonim

    Ar fi bine sa țineți cont și de strada Simion Barnutiu dar pana în zona industriala. Ca și noi plătim taxele și avem aceleași drepturi. Asa vom vota la alegeri după cum sunt tratați.

  2. viitorului

    degeaba tot faceti parcuri pe strada viitorului copiii tot pe drum o sa se joace si parintii o sa stea ca de obicei cu mainile incrucisate si se uita cum masinile le feresc copiii

  3. sive

    Unde te uiti numai mizerie, pietre, …si……cam atit, nimic serios si ambitios…..un fel de apa de ploaie …..jos cu voi, mai lasati-ne cu lauda asta pe nimicuri……..adio ciut……………..

Leave a Comment