Asfalt nou pe străzile Andrei Șaguna și Kossuth Lajos

După ani de așteptare, timp în care casele locuitorilor de pe străzile Kossuth Lajos și Andrei Șaguna au fost zdruncinate zi și noapte de traficul greu, aceste două străzi vor avea, în curând, asfalt nou. Dacă până în primăvara acestui an lucrările de reparații au constat în doar câteva plombe de asfalt cu efect temporar, aceste două străzi care îndeplinesc rol de șosea de centură au intrat în reabilitare. Vechiul strat de asfalt este în prezent îndepărtat, urmând ca la finalul acestei operațiuni să înceapă asfaltarea propriu-zisă. „În această perioadă, societatea Citadin execută lucrări de reparații curente pe strada Andrei Șaguna, din zona societății “Altana” până la intersecția cu strada Kossuth Lajos, și o parte din această stradă. Cealaltă parte a străzii Kossuth va intra în reabilitare atunci când asfaltarea va începe pe strada Corneliu Coposu. Lucrările constau în frezarea asfaltului existent pe drum, scoaterea bordurilor vechi, montarea de borduri noi, reconfigurarea trotuarului și așternerea unui nou strat de asfalt pe carosabilă  și pe trotuar. Pe acest sector, pentru a nu crea disconfort, lucrările se execută noaptea”, au transmis reprezentanții Primăriei Zalău.

2 Thoughts to “Asfalt nou pe străzile Andrei Șaguna și Kossuth Lajos”

  1. Dorin

    Mai proaste drumuri ca-n Zalau, mai rar! In ce orase de resedinta din Transilvania mai vedeti drumuru ca in Zalau? Alo, Primaria!

  2. Dorin

    Mai proaste drumuri ca-n Zalau, mai rar! In ce orase de resedinta din Transilvania mai vedeti drumuru ca in Zalau? Alo, Primaria!

Leave a Comment