A început curățenia de primăvară la Șimleu Silvaniei. Angajații primăriei au ieșit la strâns gunoaie

Din dorința de a transforma „Luna curățeniei” într-o acțiune practică, de durată și nu doar pe perioada unei luni, autoritățile orașului Șimleu Silvaniei și angajații primăriei au luat saci și au ieșit pe teren, în zone vulnerabile, acolo unde a fost nevoie de intervenție pentru înlăturarea gunoiului aruncat de trecători.

„Vom aduna toate deșeurile din oraș, vom curăța arborii, vom planta flori și pomi și vom realiza toate lucrările de sezon. Vom curăța șanțurile și vom vopsi copacii din centru orașului și nu numai. De asemenea vor fi montate încă 100 de coșuri noi pe domeniul public. Toți angajații din Primăria Șimleu Silvaniei au fost în teren și au adunat câteva tone de deșeuri din zona autogării și intrarea dinspre Satu Mare. A fost o acțiune bună. În săptămânile care vin, școlile și instituțiile publice vor avea acțiuni similare după un calendar stabilit. Toți cetățenii orașului sunt așteptați să dea o mână de ajutor. E important să ne implicăm cât mai mulți pentru a da un bun exemplu. Toți vrem ca orașul să fie frumos și curat”, este o parte din mesajul primarului din Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr.

Foto: Moisi Bogdan Photographer

One Thought to “A început curățenia de primăvară la Șimleu Silvaniei. Angajații primăriei au ieșit la strâns gunoaie”

  1. Anonim

    Pe malul Crasnei sînt sălcii mari uscate deasupra aleii pietonale – așteptați un vînt puternic sau le dați jos dv? Iar albia e puternic colmatată și plină de crengi și plastic – se amenajează vreo mini-deltă cumva?

Leave a Comment