Sute de participanți la conferința părintelui Stelian Tofană de la Jibou

Sala Casei de Cultură din Jibou a fost plină de oameni! Aproximativ 200 de jibouani și nu numai au participat sâmbătă la conferința: „Valentine’s day sau fața întoarsă a iubirii?”, susținută de către pr. prof. univ. dr. Stelian TOFANĂ, profesor la facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
În cadrul evenimentului a avut loc și un moment artistic susținut de către Emima Merca, elevă în clasa a X-a la Liceul „Ion Agârbiceanu” din Jibou și Alexandru Szocs, elev în clasa a XII-a la Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță” Cluj-Napoca.
Conferința a fost organizată de către Liga Tinerilor din Jibou, o asociație în care tinerii jibouani își pun împreună visurile și avântul tinereții în scopul de a face ceva care contează în societate. Suntem recunoscători pentru faptul că am petrecut o seară în preajma unor oameni absolut minunați! Am avut multe de învățat și suntem nerăbdători să punem în practică! A fost o seară deosebită!
Vrem să adresăm mulțumiri sutelor de participanți, zecilor de voluntari ai Ligii Tinerilor din Jibou, Casei de Cultură Jibou, Episcopiei Sălajului și primăriei Jibou alături de consiliului local, pentru sprijin și participare.
Alexandru Ghiuruțan

2 Thoughts to “Sute de participanți la conferința părintelui Stelian Tofană de la Jibou”

  1. Anonim

    Tinere, dacă ai pus semnul exclamării după trei fraze la rînd, de ce nu l-ai pus după toate, ca să fie și mai vibrator?

    1. Anonim

      Relevant este continutul si nu forma!Toate aprecierile tanarului nostru!

Leave a Comment