Primul cor bisericesc din Ardeal aniversează 70 de ani

Primul cor Bisericesc Cult din Ardeal sărbătoreşte 70 de ani de la înfiinţare. Evenimentul va fi marcat în 31 martie şi se va desfăşura la biserica “Sfânta Treime” din Şimleu Silvaniei, acesta fiind organizat de către parohia Greco Catolică “Sfânta Treime”, în parteneriat cu Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj, Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Sălaj, Arhivele Naţionale filiala Sălaj, Episcopia Greco-Catolică Oradea şi Primăria oraşului Şimleu Silvaniei. Aniversarea va fi onorată de evoluţia extraordinară a Coralei “Magnificat” a Catedralei Greco-Catolice “Schimbarea la Faţă” din Cluj-Napoca, alături de solişti ai Filarmonicii din Cluj-Napoca.

Ramona Vaida

Alte articole

2 Thoughts to “Primul cor bisericesc din Ardeal aniversează 70 de ani”

 1. I.P.

  Felicitari!
  Totusi cum se face ca lucrurile faine sunt organizate doar de greco-catolici?
  Sa luam aminte!
  Se repeta de mai multe ori si la biserca!
  Avem dreptul si datoria sa punem adevarul … dragi generatii si de ieri si de azi!

 2. Ioan

  Sincere felicitari organizatorilor acestui minunat eveniment cultural si un LA MULTI ANI! cu sanatatea si multe realizari in continuare Corului din Simleu, cu ocazia implinirii celor 70 de ani de la infiintare!
  Un cuvant de lauda si multumire se cuvine sa adresam si Parohiei greco-catolice din Simleu, care este sufletul acestei organizari!

Leave a Comment