Maia Morgenstern joacă din nou la Zalău

Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău va găzdui miercuri, 10 aprilie, de la ora 19, piesa de teatru „Mic şi-al dracu”.  Spectacolul este un dublu-recital al celor doi protagonişti: actriţa Maia MORGENSTERN şi balerinul Valentin ROŞCA, construit în jurul poeziilor scrise de scriitorul român de origine evreiască Isaac Lazarovici, cunoscut publicului român sub pseudonimul Ion Pribeagu. Versurile jucăuşe şi obraznice din poeziile lui Pribeagu atacă moravurile vremii, care sunt la fel de criticabile acum, precum erau şi în urmă cu 70 de ani, când au fost scrise. Iar Morgenstern le livrează cu multă pasiune şi elan. Atât actriţa cât şi balerinul uluiesc spectatorii cu performanţa lor actoricească şi coregrafică, într-un spectacol cu un umor, adesea, pe muche de cuţit, şi dovedesc faptul că se află la vârful măiestriei lor profesionale.
Spectacolul este regizat de Maia Morgenstern şi are coregrafia semnată de Valentin Roşca. Regia este semnată de Maia Morgenstern, iar scenografia de Valentin Roşca și Maia Morgenstern.
Biletele sunt disponibile online, pe platforma poftimcultura.ro

One Thought to “Maia Morgenstern joacă din nou la Zalău”

  1. […] şi în urmă cu 70 de ani, când au fost scrise. Iar Morgenstern… Articolul Maia Morgenstern joacă din nou la Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment