În sala de spectacole a Clădirii Transilvania, concert simfonic cu Orchestra „Allegria”

Sala de spectacole a Clădirii Transilvania va găzdui joi, 17 martie, începând cu ora 18 un concert simfonic cu Orchestra Simfonică „Allegria” – dirijor Vlad Agachi, soprană Diana Ţugui. Evenimentul cultural la care sunt aşteptaţi să participe toţi cei care doresc este organizat de Primăria Municipiului Zalău şi Casa Municipală. Preţul unui bilet este de zece lei. Biletele se găsesc la sediul Casei Municipale de Cultură din Zalău, iar programul la casierie este de luni până joi în intervalul orar 10-18, respectiv vineri de la ora 10 la 15. Orchestra Allegria este formată dintr-un colectiv de muzicieni tineri, talentaţi şi pasionaţi, care îşi propun să readucă muzica clasică mai aproape de tineri. Cu sediul în Cluj-Napoca, cuprinde între instrumentiştii ei, membri ai unora dintre cele mai prestigioase instituţii muzicale româneşti: Orchestra Română de tineret, Filarmonica „Transilvania” şi Opera Româna din Cluj. Bazată pe scheletul orchestrei „Young Famous” ( www.youngfamous.ro ), Orchestra „Allegria” creează legături valoroase între orchestra formată din cei mai talentaţi tineri instrumentişti români şi muzicieni consacraţi cu reputaţie internaţională. Conceptul Young Famous îşi propune să readucă muzica clasică în prim-planul vieţii culturale româneşti printr-o abordare modernă a concertului simfonic şi apropierea acestuia de publicul tânăr.
Young reprezintă tinereţea şi energia emanată de un colectiv orchestral tânăr şi pasionat, iar Famous renumele construit prin muncă şi devotament al unor nume consacrate, modele morale şi exemple de excelenţă şi performanţă profesională.

One Thought to “În sala de spectacole a Clădirii Transilvania, concert simfonic cu Orchestra „Allegria””

  1. Spectacolul de "logica"?!

    „Sala […] va găzdui joi, 17 martie, începând cu ora 18 un concert […]. Biletele se găsesc la […], iar programul la casierie este de luni până joi în intervalul orar 10-18, respectiv vineri de la ora 10 la 15.”
    Citeste cineva ce scrieti, inainte de publicare??? De ce sa cumpar vineri un bilet pentru concertul de joi, daca voi publicati stirea miercuri, si toate astea in aceeasi saptamana?! Nici macar autorul nu se cunoaste… Ai zice ca unele lucruri se scriu singure, iar gramatica e cea de pe Facebook!

Leave a Comment