“Curtea Artiștilor” – un nou început pentru Zalău

Asociația Pro Teatru, o asociație proaspăt înființată, cu scopul de a organiza evenimente culturale în Zalău, a deschis “Curtea Artiștilor”, la adresa Str. Salamon Joszef nr. 11 din Zalău. Această curte este, practic, un spațiu de vară destinat artiștilor care vor să performeze în orașul nostru. În 17 august, aici a fost presentă trupa ImproStory, care a facut un show de excepție, fiind prima trupă de improvizație care vine în Zalău, eveniment la care au participat în jur de 150 de spectatori. “Am reușit să deschidem Curtea Artiștilor! Sperăm că lucrurile au fost bune și lumea a plecat mulțumită acasă, cu gândul de a vedea și celelalte spectacole. Noi ne bucurăm că am reușit prin trupa ImproStory să punem un zâmbet pe buzele dumneavoastră! Credem în Zalău și în zălăuani, de aceea vrem să vă asigurăm că aceste spectacole sunt doar începutul a tot ce am pregatit pentru dumneavoastră. Condiția este doar să veniți la teatru! Haideți să reînviem acest oraș prin cultură!“, ne-a declarat Darius Prodan, președintele Asociației Pro Teatru.

La următorul eveniment care va avea loc la Curtea Artiștilor, în 24 august, va participa Teatrul Re-Act din Cluj cu spectacolul “Istoria Teatrului Povestită De Un Ardelean Și O Moldoveancă”, iar în 31 august actorul Florin Coșuleț din Sibiu va prezenta one man show-ul lui “Nimeni Nu Știe Ce E În Inima Mea”, spectacol pe care îl joacă de 11 ani cu casa  închisă în Sibiu.

De reținut că intrarea la spectacole este gratuită. Pentru orice informații, rezervări, donații sau sponsorizări, cei de la Asociația Pro Teatru sunt disponibili la 0752402232.

Alte articole

2 Thoughts to ““Curtea Artiștilor” – un nou început pentru Zalău”

  1. Anonim

    Darius Prodan, presedinte serios, asta-i un analfabet recunoscut

  2. Cristi

    Un eveniment foarte reusit, cu o oraganizare foarte buna.
    Felicitari !

Leave a Comment