Copii din aproape toată ţara, în competiţie la Vîrşolţ

După cum vă informam într-una din apariţiile trecute ale ziarului, la Vîrşolţ, s-a desfăşurat, în perioada 10-12 mai 2013, un eveniment de mare amploare, respectiv Concursul naţional de recitări “Kanyadi Sandor”, aflat la a XV-a ediţie. La competiţie au participat 53 de copii din 16 judeţe ale ţării, rezultatele în urma jurizării putând fi observate în tabelul ataşat.
Concursul a fost organizat de către Şcoala Gimnazială Vîrşolţ, în colaborare cu: Ministerul Educaţiei Naţionale, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, fiecare dintre aceste instituţii având reprezentanţi prezenţi la derularea evenimentului.
Judeţul Sălaj a obţinut trei premii, respectiv: la categoria clasele II-III, Kiss Virag din Sărmăşag a obţinut premiul I; la categoria clasa a IV-a, Vasvari Akos, din Cehu Silvaniei, a obţinut premiul II; la categoria clasa pregătitoare – clasa I, Szilagzi Regina, din Şamşud, adjudecându-şi premiul al III-lea.
Conducerea Şcolii Gimnaziale Vîrşolţ mulţumeşte, pe această cale, atât celor care au contribuit, sub o formă sau alta, la derularea evenimentului, cât şi elevilor şi învăţătorilor lor, prezenţi la concurs, pentru prestaţia de care au dat dovadă.

Prof. Mirela Deac

Alte articole

Leave a Comment