Ansamblul „Meseșul” va participa la două festivaluri internationale de folclor

Ansamblul folcloric „Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj (CCAJS) va participa în această săptămână la două prestigioase festivaluri internaționale de folclor: „Serbările Transilvane” la Cluj-Napoca și „Nunta Zamfirei” la Bistrița.
Ansamblul „Meseșul” va evolua joi, 28 iulie, pe scena din Piața Unirii din Cluj-Napoca unde se desfășoară cea de-a 17-a ediție a Festivalului internațional de folclor „Serbările Transilvane”, festival organizat de Fundația culturală „Etnostar” în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj.
Apoi, duminică, 31 iulie, Ansamblul „Meseșul” va fi prezent pe scena din fața Palatului Culturii din Bistrița, în cadrul celei de-a 21-a ediții a Festivalului internațional de folclor „Nunta Zamfirei”, organizat de Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița și Uniunea Mondială de Folclor IGF.
Ansamblul folcloric „Meseșul” s-a înființat în 1996. Din 2010 este secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj.

Alte articole

Leave a Comment