A XIV-a ediție a Festivalului concurs județean „Mândru Cântec Sălăjean”

În Sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj (Zalău, Piața 1 Decembrie 1918 nr. 12) se va desfășura vineri, 15 martie și duminică, 17 martie, a XIV-a ediție a Festivalului concurs județean „Mândru Cântec Sălăjean”, un festival organizat de Consiliul Județean Sălaj și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și al Clubului Rotary Zalău.

Program:

Vineri, 15 martie 2024:

Ora 9, soliști vocali și instrumentiști preșcolari și clasele I – IV: repetiții, realizarea acompaniamentului; concursul pentru această secțiune va avea loc în Sala „Porolissum”, în aceeași zi, de la ora 11.

Ora 17, tot în Sala „Porolissum”: preselecția și repetițiile cu orchestra Ansamblului folcloric „Meseșul” pentru soliștii vocali și instrumentiști clasele V – VIII și IX – XII.

Duminică, 17 martie 2024

Concurenții, soliști vocali și instrumentiști clasele V – VIII și IX – XII, se vor prezenta la ora 13, la Sala „Porolissum”, concursul, pentru această secțiune, urmând să aibă loc de la ora 14, în aceeași zi și în aceeași sală.

Intrarea este liberă la ambele secțiuni ale festivalului.

One Thought to “A XIV-a ediție a Festivalului concurs județean „Mândru Cântec Sălăjean””

  1. […] realizarea acompaniamentului; concursul pentru această secțiune… Articolul A XIV-a ediție a Festivalului concurs județean „Mândru Cântec Sălăjean” apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment