Locuri de muncă 8.1.2020

locuri de munca salaj

*** SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEŢEAN SĂLAJ ORGANIZEAZĂ:
– concurs pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical generalist cu studii P.L., grad principal – personal contractual, funcţie de execuţie – pe perioadă nedeterminată, în cadrul comp. de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat.
– concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent de specialitate debutant (S) personal contractual, funcţie de execuţie, pe perioadă nedeterminată, în cadrul comp. mişcare şi exploatare auto, atelier întreţinere şi reparaţii auto, revizie tehnică.
Informaţii privind organizarea şi desfăşurarea concursului se pot obţine de pe site-ul instituţiei www.ambulantasj.ro la secţiunea Informaţii/Noutăţi/Carieră sau la sediul unităţii S.A.J. Sălaj, str. S.Bărnuţiu nr. 67, Zalău, jud. Sălaj, comp. RUNOS, telefon nr. 0260 615558 , persoană de contact Ref. Deac Daniel.

*** Locația Brilliant City este în căutare de personal. În acest scop avem disponibil postul de bucătar. CV-urile se pot depune pe adresa de e-mail: office@brilliantcity.ro. Pentru detalii vă rog să sunați la nr. 0731919020

*** Hotel Brilliant Meseş este în căutare de personal. În acest scop avem disponibil postul de recepționer/ă. CV-urile se depun la recepția Hotelului Brilliant MESEŞ. Relații la numerele de telefon: 0720/600.336; 0260/661.050

*** Hanna Instruments Scientific Park angajează operatori producţie, strungari, frezori, matriţeri, electronişti şi specialişti IT. Relaţii la telefon 0730 709599 sau email recruiting@hanna.ro.

Leave a Comment