Mii de euro pentru fermierii din Bănișor

Autoritățile din Bănișor au anunțat că șapte fermieri din comună vor beneficia de sprijin care însumează 15.000 de euro pentru fiecare, banii fiind acordați prin programul de sprijin derulat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Potrivit primarului comunei Bănișor, a fost publicată lista beneficiarilor submăsurii 6.3 –„Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”, program prin care se oferă sprijin financiar în sumă de 15.000 euro, proiectele fiind depuse în anul 2021. „În comuna Bănișor avem un număr de șapte beneficiari, care în perioada următoare vor semna cu AFIR contractele de finanțare. Felicitări! În ultimii ani, am creat un obicei din a organiza întâlniri cu fermierii care doresc și au curaj să acceseze fonduri europene. Ca și rezultat, avem în  comuna noastră doritori și  implicit beneficiari la fiecare sesiune de depunere a proiectelor”, este mesajul primarului comunei Bănișor, Sorin Maxim.

One Thought to “Mii de euro pentru fermierii din Bănișor”

  1. […] Autoritățile din Bănișor au anunțat că șapte fermieri din comună vor beneficia de sprijin care însumează 15.000 de euro pentru fiecare, banii fiind acordați prin programul de sprijin derulat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Potrivit primarului comunei Bănișor, a fost publicată lista beneficiarilor submăsurii 6.3 –„Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”, program prin care se oferă sprijin financiar în sumă de 15.000 euro, proiectele fiind depuse în anul 2021. „În comuna Bănișor avem un număr de șapte beneficiari, care în perioada următoare vor semna cu AFIR contractele de finanțare.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment