Dezastru pentru mai mulți apicultori din Sălaj

Nu doar condițiile meteorologice le-au cauzat apicultorilor din Sălaj probleme. Scumpirea motorinei, a energiei electrice, dar și reducerea consumului de produse apicole îi afectează pe apicultorii din județ.

Președintele Asociației Apicole „Regina Dacica” Sălaj, Cosmin Meseșan, spune că este în creștere numărul stuparilor care înregistrează pierderi. Potrivit apicultorilor, de vină sunt vânzările tot mai slabe, dar și scumpirea carburanților și a energiei electrice. Cel puțin din cauza scumpirii energiei, apicultorii au fost nevoiți să ajusteze prețurile la produsele apicole, iar asta a contribuit și mai mult la scăderea vânzărilor. „Cred că este timpul să se înțeleagă că apicultura românească are nevoie de un sprijin real, de măsuri ferme, pentru că altfel problemele vor fi tot mai mari, iar piața românească va ajunge dominată de produsele din import”, a încheiat Cosmin Meseșan.

3 Thoughts to “Dezastru pentru mai mulți apicultori din Sălaj”

  1. […] Nu doar condițiile meteorologice le-au cauzat apicultorilor din Sălaj probleme. Scumpirea motorinei, a energiei electrice, dar și reducerea consumului de produse apicole îi afectează pe apicultorii din județ. Președintele Asociației Apicole „Regina Dacica” Sălaj, Cosmin Meseșan, spune că este în creștere numărul stuparilor care înregistrează pierderi. Potrivit apicultorilor, de vină sunt vânzările tot mai slabe, dar și scumpirea carburanților și a energiei electrice. Cel puțin din cauza scumpirii energiei, apicultorii au fost nevoiți să ajusteze prețurile la produsele apicole, iar asta a contribuit și mai mult la scăderea vânzărilor. „Cred… Citeste mai mult […]

  2. […] Nu doar condițiile meteorologice le-au cauzat apicultorilor din Sălaj probleme. Scumpirea motorinei, a energiei electrice, dar și reducerea consumului de produse apicole îi afectează pe apicultorii din județ. Președintele Asociației Apicole „Regina Dacica” Sălaj, Cosmin Meseșan, spune că este în creștere numărul stuparilor care înregistrează pierderi. Potrivit apicultorilor, de vină sunt vânzările tot mai slabe, dar și scumpirea carburanților și a energiei electrice. Cel puțin din cauza scumpirii energiei, apicultorii au fost nevoiți să ajusteze prețurile la produsele apicole, iar asta a contribuit și mai mult la scăderea vânzărilor.  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Pi bai fratilor.Daca primesti subventii si parasubventii,trebe sa intelegi ca si ala care cumpara tre’sa castige ceva din banii aia pe care-i primiti voi.Ca la urma tate subventiile astea le platim noi toti.Voi ati vrea sa castigati numai voi.Restul….

Leave a Comment