Csutak Nagy Erzsebet, noul director adjunct al APIA Sălaj

După ce concursul organizat în vara acestui an pentru postul vacant de director adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Sălaj a fost sortit eşecului, ambii candidaţi picând examenul, instituţia a repetat concursul, zilele trecute.

Patru candidaţi şi-au depus de această dată dosarele, însă doar trei dintre ei s-au prezentat la examen. Pentru a fi declaraţi admişi, aspiranţii la fotoliul de director adjunct trebuiau să fie notaţi, la proba scrisă, cu minim 70 de puncte, condiţie îndeplinită doar de unul. Este vorba despre Csutak Nagy Erzsebet, șef birou Inspecție Socială din cadrul Agenție Județene de Plăți și Inspecție Socială Sălaj. Ceilalți doi – Virgil Țurcaș, șeful Serviciului Controale pe teren din cadrul APIA Sălaj, și Farnas Ferencz, consilier principal în cadrul aceleiași instituții, au primit punctaje mai mici.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul ANFP, pentru a putea participa la acest concurs, candidaților li se cerea să fie absolvenți de studii superioare, să aibă master ori să fi absolvit studii postuniversitare în domeniul administrației publice și vechime de minim trei ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Conducerea APIA Sălaj este asigurată în prezent de directorul  executiv Călin Perneș, secondat de adjunctul Vaida Bela.

Alte articole

12 Thoughts to “Csutak Nagy Erzsebet, noul director adjunct al APIA Sălaj”

 1. anonim

  Concurs regizat , candidat impus, nimic nou in povestea de love PSD -UDMR

 2. Anonim

  Aici era bun Tiberiu Csoka, bugetarul suprem al Salajului!

 3. Anonim

  Inca un minoritar persecutat de majoritari.

 4. Anonim

  Inca un minoritar persecutat de majoritari.

 5. Pavel

  Inca un minoritar persecutat de majoritari.

 6. Anonim

  Post de algoritm. UDMR a fost mai tare. Sub tehnocrati se rezolca lucrurile mai abitir ca intr-un regim politic. Bravo UDMR

 7. SOCIAL

  VA FELICIT D-NA CSUTAK SI VA UREZ SUCCES.ATI FOST SI SUNTETI UN OM DE ONOARE.

 8. Anonim

  Aoleu….aoleu..Vai de APIA! Sa traiasca Seres Denes si ungurul de la ANFP ! Rolul sefului mare de la Functionarii Publici este sa introduca cat mai multi verzi in posturi importante indiferent daca se pricep sau nu. Trezeste-te Ciolos, sub obladuirea ta se fac manevre odioase. Speram sa se termine peste o luna cu tehnocratii.

 9. Anonim

  E zombi , nu stiti?

 10. ca

  Vi se pare ca Vajda Bela este roman ?

 11. Anonim

  Dupa ce ca sigur ai stiut subiectele Csutak, ai luat punctaj minim?Sau ai facut-o la misto sa nu bati la ochi.Marko Bella a mai stat la usa cat timp ai fost in „examen” ca si pe vremea cand erai „examinata” pentru „sefia” Garzii de Mediu?

Leave a Comment