FC Zalău începe seria meciurilor amicale

Formaţia pregătită de Constantin Olariu va susţine vineri după-amiaza, de la ora 18, prima partidă de verificare din perioada de pregătire

Reunită săptămâna trecută în vedere pregătirii noului sezon din Liga a III-a de fotbal, FC Zalău a început pregătirile sub comanda unui nou antrenor, clujeanul Constantin Olariu. Acesta însă a avut la dispoziţie foarte puţini jucători din vechea gardă, restul fiind jucători de la grupele de juniori din cadrul clubului. Între timp, la formaţia de sub Meseş a mai ajuns clujeanul Nadin Crişan, un jucător format la LPS Cluj Napoca şi care în sezonul trecut a evoluat la Sănătatea Cluj.
Portarul Cristian Man s-a întors la formaţia zălăuană după ce a susţinut probe de joc la echipa braşoveană din Liga a II-a, Unirea Tărlungeni şi, foarte probabil, va fi titular între buturi în sezonul viitor.
La reunirea lotului au fost prezenţi şi cei doi jucători transferaţi în iarnă de la Arieşul Turda, Vasile Pop şi Andrei Ceaca, însă primul a fost anunţat deja că nu mai intră în calculele conducerii administrative şi tehnice, în timp ce Andrei Ceaca se pregăteşte în continuare sub comanda lui Constantin Olariu.
Chiar dacă cei doi antrenori dispun de un lot restrâns, FC Zalău are programat vineri după-amiaza primul meci de verificare din perioada de pregătire. „Va fi un joc în care vor evolua toţi jucătorii pe care-i avem la dispoziţie. Până la ora disputării jocului vor mai veni jucători în probe, fiindcă trebuie să creionăm cât mai repede un lot pentru sezonul viitor”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
FC Zalău va evolua împotriva celor de la Viitorul Ulmeni, formaţie ce a învins Unirea Dej în prima fază a Cupei României.
Meciul dintre cele două formaţii este programat la ora 18, pe Stadionul Municipal din Zalău.

Leave a Comment