Şoferiţele din Sălaj, „amendate” cu mărţişoare

Aproximativ 1.000 de mărţişoare au fost oferite, duminică, 1martie, participantelor la trafic de către poliţiştii sălăjeni. Sute de doamne şi domnişoare au fost oprite în trafic de agenţii de la poliţia rutieră pentru a primi o mică atenţie. Nu li s-au cerut actele la control şi nici nu li s-a spus că au săvârşit vreo contravenţie, ci au primit în dar de la oamenii legii… un mărţişor.

Poliţia Rutieră Sălaj, în colaborare cu Registrul Auto Român şi o companie de asigurări, a organizat, cu ocazia zilei de 1 Martie, o acţiune deosebită pentru a depista conducătoarele auto şi a le “sancţiona” cu câte un mărţişor, simbol care marchează începutul primăverii şi totodată pentru a le ura o primăvară frumoasă şi fără evenimente. Gestul acestora se repetă în fiecare an. „Poliţia Rutieră Sălaj a dorit să marcheze sosirea primăverii prin înmânarea de mărţişoare tuturor participantelor la trafic. Aceste acţiuni au fost organizate atât în municipiul Zalău cât şi pe raza oraşelor Şimleu Silvaniei, Jibou, şi Cehu Silvaniei. Pe această cale adresăm tuturor femeilor o primăvară frumoasă şi fără evenimente în trafic. O acţiune similară va avea loc şi în 8 martie”, a precizat Gheorghe Zaha, comisar Poliţia Rutieră Sălaj.

5 Thoughts to “Şoferiţele din Sălaj, „amendate” cu mărţişoare”

  1. claudiu

    Nu mai e nevoie sa cautati! Acum ati gasit o oferta unica! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: doarsimplu@gmail.com

  2. Anonim

    Propunere : In toate zilele de sarbatoare oficializate de guvern sa se inmanze domnisoarelor ,doamnelor cate o floare din partea politiei rutiere din salaj ce ziceti nu a fi mai frumos decat o amenda………. ehei …ce vremuri ar urma.

  3. Anonim

    Ma lasi rece Flavia Pintea cu acest articol,cine-i credul sa te creadaca au iesit azi in trafic aproximativ 1000 de soferite ca politaii sa imparta acele martisoare.Am fost si eu azi in trafic intre orele 09-15,dar nu m-a oprit nimeni si nici n-am intalnit politia rutiera,desi am parcurs ruta Zalau-Letca,tur-retur.In concluzie,toate articolele voastre(in general),sunt exagerate,doar ca sa-ncercati a va vinde bine,…..

  4. Anonim

    am primit si eu si fetita mea de 8 ani

  5. Aprilisor

    Eu unul n-am inteles niciodata ce se urmareste printr-un astfel de demers. Ce treaba are politia cu impartitul de martisoare, este peste puterea mea de intelegere. Pai hai sa extrapolam putin chestia asta si sa ne inchipuim ca iese si SRI-ul la impartit martisoare, si primaria si Directia Muncii. De ce nu si Parchetul, eventual DIICOT-ul si DNA-ul, si in general toate institutiile statului sa bata trotuarele cu martisoare si ghiocei ?

Leave a Comment