Adversar din Ucraina pentru zălăuanul Adrian Popuţea

Ediţia din acest an a „Centurii de Aur” a debutat joi-după-amiaza, după ce dimineaţa a avut loc cântarul oficial şi tragerea la sorţi. Pugilistul zălăuan, Adrian Popuţea, va intra în competiţie în această după-amiază, urmând să boxeze în faţa unui pugilist din Ucraina, Gevorg Manuchian. În cazul unei victorii, sportivul legitimat la CSM Zalău va boxa în faţa câştigătorului dintre un moldovean şi un pugilist rus.
„Sper să fiu într-o formă cât mai bună la ora meciului şi să câştig în faţa adversarului din Ucraina”, ne-a declarat Popuţea, care a ţinut să mulţumească încă o dată clubului şi firmei SC Granital pentru sprijinul acordat în perioada de pregătire.
La ediţia a 39-a a „Centurii de Aur” participă 53 de pugilişti din Rusia, Ucraina, Ungaria, Anglia, Moldova şi Bulgaria.
Reamintim că pentru Adrian Popuţea este a treia participare la „Centura de Aur”. Debutul său a avut loc în 2007, iar un an mai târziu avea să cucerească medalia de bronz. De menţionat că „Centura de Aur” nu s-a mai organizat din 2008 până anul trecut din cauza problemelor care au avut loc la nivelul conducerii Federaţiei Române de Box.

Leave a Comment