Bătaie între jucători şi jandarm însângerat, la un meci de fotbal din seria Zalăului

Partida de fotbal din Seria a V-a (din care face parte şi FC Zalău), dintre Şoimii Pâncota şi FC Hunedoara, a avut un deznodămând inimaginabil.

Jocul s-a încheiat cu scorul de 1 – 0, unicul gol al meciului fiind înscris în minutul 74, de Alin Mihai.
Chiar dacă hunedorenii au contestat arbitrajul şi în timpul jocului, lucrurile au decurs aproape normal până la final, deşi antrenorul oaspeţilor, Opric, avea să fie eliminat în minutul 57.
Ce a urmat însă după fluierul final este de neînchipuit, terenul de joc transformându-se într-un adevărat câmp de luptă.
Potrivit sportarad.ro, căpitanului Hunedoarei, Daniel Abruş, iar fi reproşat lui Pavel Piroş, preşedintele echipei din Pâncota, faptul că jucătorii gazdă s-au dăruit foarte mult pe teren pentru a obţine această victorie, care le reduce hunedorenilor şansele la promovarea în Liga a II-a. În apărarea oficialului arădean a sărit organizatorul de competiţii al gazdelor, Ioan Boiciuc, pe care Ambruş l-ar fi lovit în plină figură. Un jucător de la Pâncota, Adrian Lengyel, a ripostat imediat, iar după câteva îmbrânceli între acesta şi Ambruş, căpitanul Hunedoarei a căzut la pămân. Imediat, în jurul său s-a creat un meleu, Ambruş fiind lovit de mai mulţi jucători gazdă, în timp ce era căzut pe gazon. A fost nevoie de intervenţia echipei medicale, jucătorul fiind transportat imediat la spital, după ce şi-a pierdut cunoştinţa.
În tot acest timp, suporterii hunedoreni prezenţi la meci au provocat un alt scandal cu reprezentanţii jandarmeriei locale şi agenţii de pază. Potrivit sursei citate mai sus, o femeie jandarm a fost lovită cu piatra în arcada ochiului stâng de către un suporter al echipei oaspete, fiind şi ea transportată la spital.
La mai bine de două ore de la finalul jocului, fanii hunedoreni se aflau încă la stadion, pentru a da socoteală forţelor de ordine.
După rezultatul de la Pâncota, FC Hunedoara rămâne la un punct în spatele liderului Olimpia Satu Mare şi mai are de jucat, până la finalul campionatului, cu Unirea Dej, pe teren propriu, în deplasare la Sănătatea Cluj, iar în ultima etapă va primi vizita echipe FC Zalău.

Leave a Comment