Zvonoteca

# Credeați că numai după Coposu s-a aruncat cu ouă? Naaa, nici vorbă. Și în Zalău se aruncă, iar apoi se plânge că sunt scumpe, că producătorii sunt niște nesimțiți. Treceți prin Dumbrava Nord și riscați în orice moment să vă treziți cu ditamai ouăle pe mașină sau chiar în cap. Zalăul e educat, e cinstit, se trage cu ouă.

# La magazinul Lidl din Zalău, se face slalom printre baxuri, nu printre rafturi. Baxurile nu mai stau în depozit, stau printre rafturi. Măi oameni buni, trebuie cumpărătorul să se cațăre pe baxuri pentru a ajunge la raft? Sau nu mai vreți clienți?

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Credeați că numai după Coposu s-a aruncat cu ouă? Naaa, nici vorbă. Și în Zalău se aruncă, iar apoi se plânge că sunt scumpe, că producătorii sunt niște nesimțiți. Treceți prin Dumbrava Nord și riscați în orice moment să vă treziți cu ditamai ouăle pe mașină sau chiar în cap. Zalăul e educat, e cinstit, se trage cu ouă. # La magazinul Lidl din Zalău, se face slalom printre baxuri, nu printre rafturi. Baxurile nu mai stau în depozit, stau printre rafturi. Măi oameni buni, trebuie cumpărătorul să se… Citeste mai mult […]

Leave a Comment