Aplicații pentru servicii de curierat – eficiență și ușurință în folosirea acestor servicii

Numărul tot mai mare de transporturi de dimensiuni mici și variația frecvenței acestora, ca urmare a creșterii comerțului electronic, reprezintă o mare provocare pentru furnizorii de servicii logistice. În același timp, sunt dezvoltate noi tehnologii și inovații cu scopul de a crește eficiența furnizorului de servicii logistice, cât și de a stimula crearea de noi întreprinderi și modele de afaceri în sectorul livrărilor la domiciliu.

Aplicații pentru servicii de curierat – de ce să le folosești?

Desigur că poți alege metoda clasică, în care contactezi firma de curierat și faci o comandă telefonică pentru ridicarea unui colet. Însă atunci când folosești aplicația, timpul alocat acestei activități se va scurta considerabil. În plus, cu ajutorul acestei aplicații poți urmări starea coletului tău în fiecare moment, fie că tu ești expeditorul sau că ești destinatarul. Poți contacta curierul și poți redirecționa livrarea coletului către altă adresa, în funcție de nevoile tale. O aplicație eficientă de courier software te poate ajuta nu doar în privința coletelor, ci și în ceea ce privește livrările de alimente la domiciliu.

Care sunt cele mai mari beneficii ale folosirii unei astfel de aplicații?

Principalul avantaj al folosirii unei astfel de aplicații îl reprezintă faptul că poți urmări în timp real unde se află coletul tău și poți contacta curierul, chiar și prin comandă vocală. Ceea ce poate fi de mare ajutor, mai ales dacă te afli în trafic sau daca efectiv ai multe activități de desfășurat, care nu îți permit să petreci timp pe telefon. Apoi, redirecționarea coletului către altă adresă de destinație, în funcție de nevoile tale, reprezintă un mare avantaj. în acest fel nu vei fi legat de o anumită adresă pentru livrare, și îți vei putea desfășura activitatea în funcție de ce apare în programul tău. În plus, permite gestionarea livrărilor în mai multe tipuri de valută, ceea ce reprezintă un mare avantaj, mai ales când colaborezi cu comercianți sau clienți din diferite țări.

O astfel de aplicație se poate folosi cu succes pe dispozitive cu sistem de operare android, iar pentru alte tipuri de dispozitive mobile există o interfață web care poate fi utilizată. Pentru ambele variante numărul de utilizatori este nelimitat, iar aplicația poate fi testată gratuit timp de 14 zile pentru a vedea dacă într-adevăr este ceea ce ți se potrivește. Iar dacă întâmpini dificultăți în utilizarea acesteia, trebuie să știi că ai asistență gratuită în fiecare zi.

One Thought to “Aplicații pentru servicii de curierat – eficiență și ușurință în folosirea acestor servicii”

  1. […] Numărul tot mai mare de transporturi de dimensiuni mici și variația frecvenței acestora, ca urmare a creșterii comerțului electronic, reprezintă o mare provocare pentru furnizorii de servicii logistice. În același timp, sunt dezvoltate noi tehnologii și inovații cu scopul de a crește eficiența furnizorului de servicii logistice, cât și de a stimula crearea de noi întreprinderi și modele de afaceri în sectorul livrărilor la domiciliu. Aplicații pentru servicii de curierat – de ce să le folosești? Desigur că poți alege metoda clasică, în care contactezi firma de curierat și faci…  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.