Minora batuta cu bestialitate in fata propriului tata

Minora batuta cu bestialitate in fata propriului tataUn zalauan in varsta de 32 de ani a fost saltat de catre mascati, duminica dupa-amiaza, dintr-un bar din localitatea Ciumarna, dupa ce a batut cu bestialitate o minora de numai 14 ani. Acesta, pe fondul consumului de alcool, s-a napustit asupra fetei cu pumnii. Totul s-a petrecut in fata tatalui minorei, care s-a vazut nevoit sa cheme oamenii legii in ajutor.

Potrivit informatiilor furnizate de ofiterul de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, in data de 13 noiembrie, in jurul orei 15, dispeceratul unitatii a fost sesizat telefonic de catre un barbat din localitatea Ciumarna, despre faptul ca fiica sa a fost agresata fizic de catre o persoana de sex masculin in incinta unui local din acelasi sat. La fata locului s-a deplasat grupa de interventie a Jandarmeriei Salaj care, in urma cercetarilor efectuate pentru stabilirea imprejurarilor in care a fost comisa fapta, a constatat faptul ca, O. I., de 32 de ani, din municipiul Zalau, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si urmare a unui conflict mai vechi, a lovit-o cu pumnii in zona fetei pe M. A., de 14 ani, din aceeasi localitate, a precizat Isaia Micle.

Minora s-a prezentat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Salaj, in vederea eliberarii certificatului medico-legal care sa ateste ranile suferite. In conformitate cu documentul eliberat, partea vatamata are nevoie de 7-8 zile de ingrijiri medicale.

In cauza, pe numele faptuitorului, jandarmii au intocmit actele de constatare a infractiunii de lovire si alte violente, fapta prevazuta si sanctionata de art. 180 C. Penal. Conform declaratiilor sursei citate anterior, dosarul cu actele de constatare a infractiunii urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Leave a Comment