Accident grav pe strada Gheorghe Doja

Accident grav pe strada Gheorghe DojaUn grav accident de circulatie s-a produs vineri noaptea, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Zalau, dupa ce doua autoturisme au intrat in coliziune fata-spate.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, accidentul s-a soldat cu ranirea grava a doua tinere. Victimele au fost transportate de urgenta la Spitalul Judetean pentru acordarea ingrijirilor medicale. Din primele cercetari efectuate de la politisti, unul dintre autoturisme circula cu viteza cand, nepastrand distanta corespunzatoare fata de autoturismul din fata sa, a intrat in coliziune cu acesta, dupa care s-a rasturnat pe carosabil. Cealalta masina a intrat intr-un stalp de electricitate. Se pare ca soferul vinovat de producerea accidentului a fugit de la locul faptei inainte de sosirea organelor de politie.

La fata locului s-a deplasat si echipajul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj pentru eliberarea carosabilului. Se continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul de circulatie. De asemenea, oamenii legii vor desfasura activitati si pentru stabilirea soferului care se face vinovat de accident.

Leave a Comment