Prins cu incarcatura de lemne, depasind cantitatea din acte

Prins cu incarcatura de lemne, depasind cantitatea din acteDoi conducatori auto au fost identificati de catre politistii salajeni, la finele saptamanii trecute, incalcand regulile privind transportul rutier. Unul dintre acestia a fost prins transportand o cantitate de lemne mai mare decat cea trecuta in acte.

Soferul K. Antal a fost oprit in trafic, pe raza localitatii Valea Pomilor, in timp ce transporta cu autoturismul marca Iveco material lemnos. In urma cercetarilor, oamenii legii au constatat ca incarcatura era in cantitate mai mare decat cea trecuta in avizul de insotire primar. Oamenii legii au confiscat lemnele, respectiv opt metri cubi material lemnos in valoare de 1.200 de lei.

Celalalt conducator auto, un clujean pe nume Liviu R., a fost identificat de politistii Sectiei de Politie Rurala Sanmihaiu Almasului, care transporta cu o autospeciala cantitatea de 17,50 metri cubi de cherestea de rasinoase, fara a avea licenta de transport. Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute de lege.

Alte articole

Leave a Comment