Prinsi cu aproape 200 de kilograme de fier vechi furat

Prinsi cu aproape 200 de kilograme de fier vechi furat

Doi tineri din judetul Salaj sunt cercetati in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, dupa ce au fost prinsi de politisti, marti seara, in timp ce incercau sa sustraga aproape 200 de kilograme de fier vechi din incinta unei societati comerciale din Boghis. S-au ales in schimb cu dosare de cercetare penale, riscand pentru fapta lor pedepse cu inchisoarea.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca politistii Postului de Politie Boghis i-au surprins in flagrant pe cei doi tineri. Suspectii, I.L. in varsta de 21 de ani si K.I., de 22 de ani, ambii din Nusfalau, au fost surprinsi marti seara, de catre politisti, in timp ce incercau sa sustraga 190 de kilograme de fier vechi din incinta unei societati comerciale, din judet. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si predat unitatii pagubite, a declarat Cristea.

Potrivit sursei citate, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, legea prevede o pedeapsa cu inchisoarea de la cinci la 15 ani. Politistii continua insa cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a intregii activitati infractionale a celor doi autori.

Leave a Comment