Interventie “cu greutate” pentru pompierii salajeni

Interventie “cu greutate” pentru pompierii salajeni

O femeie supraponderala din localitatea Salajeni, cantarind aproximativ 150 de kilograme, a solicitat saptamana trecuta ajutorul pompierilor pentru a ajunge la spital. Femeia are 63 de ani si este imobilizata la pat.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, lt. Jacodi Lucian, a declarat ca batrana a solicitat autoritatile avand nevoie de ingrijiri medicale. Detasamentul de pompieri Zalau a fost solicitat sa intervina in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 3, pentru a transporta o persoana supraponderala imobilizata la pat, din localitatea Salajeni si care avea nevoie de ingrijiri medicale la ambulanta. Ajunsi la fata locului, pompierii militari au transportat si predat femeia Serviciului de ambulanta, a declarat lt. Jacodi.

Batrana supraponderala a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau. Potrivit purtatorului de cuvant al unitatii spitalicesti mentionate, femeia suferea de insuficienta respiratorie, fiind internata in spital sub supraveghere medicala.

Doar in urma cu cateva zile, pompierii militari au fost solicitati sa intervina pentru transportul unei alte femeie supraponderale din Zalau, cantarind tot 150 de kilograme. Imobilizata la pat, si aceasta a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Leave a Comment