HC Zalău, în Supercupa României

HC Zalău, în Supercupa RomânieiFederaţia Română de Handbal sărbătoreşte în acest an 75 de ani de activitate, organizând cu această ocazie, printre alte turnee, şi Supercupa României atât la masculin, cât şi la feminin. La masculin competiţia va avea loc la Constanţa, în perioada 2 – 3 septembrie, în timp ce la feminin, Supercupa se va desfăşura în perioada 5 – 6 august, în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

Vor fi prezente echipele clasate la finalul sezonului trecut pe primele patru locuri în Liga Naţională, adică multipla campioană Oltchim Râmnicu Vâlcea, Universitatea Jolidon Cluj, CSM Bucureşti şi HC Zalău.

Gruparea condusă de Gheorghe Tadici avea oricum programat în aceeaşi perioadă un turneu de verificare, tot la Cluj, însă în locul echipei bucureştene a fost invitată iniţial formaţia ungară Bekescsaba.

Supercupa se va juca după sistemul Final-Four, urmând ca în 5 august să se desfăşoare semifinalele, iar în 6 august finala mică şi finala mare.

La o săptămână distanţă, formaţia de la poalele Meseşului va participa la un nou turneu, de această dată amical, organizat la Bekescsaba.

Leave a Comment