Învinşi la limită de liderul seriei

Învinşi la limită de liderul seriei

FC Zalău a susţinut ieri dimineaţă, la Cluj-Napoca, primul meci amical după revenirea din cantonamentul efectuat la Ocna Şugatag, adversară fiind Seso Câmpia Turzii, liderul Seriei a VI-a.

Partida s-a desfăşurat pe un teren cu suprafaţă sintetică, de dimensiuni normale, din cadrul Bazei Sportive Ardealul, scorul final fiind 2 – 1 în favoarea celor din Câmpia Turzii. Scorul a fost deschis însă de FC Zalău, în minutul 5, prin atacantul Ionuţ Dănilă, iar Seso a restabilit egalitatea în minutul 23, prin Matiş, care a transformat un penalty. Golul victoriei a fost înscris în minutul 60, prin Mărginean. Zălăuanii puteau egala din nou situaţia până la final, Neicu trimiţând mingea în bară în minutul 80.

Marius Paşca s-a declarat destul de mulţumit de jocul echipei sale, spunând că se simte oboseala după cantonament. A fost un meci bun de pregătire. S-a văzut puţin oboseala în rândul jucătorilor. Contează că am jucat pe un teren bun, pe care s-a putut controla mingea. Au fost ocazii mari de ambele părţi.

De cealaltă parte, antrenorul Marius Popescu a declarat că rezultatul este meritat, echipa sa conducând şi la capitolul ocazii. A fost un test util cu ocazii multe, iar scorul este echitabil.

Am avut mai multe ocazii decât ei. Ambele echipe sunt valoroase. Cunosc bine echipa din Zalău şi ştiu că are şi antrenori dar şi conducere valoroasă. Întrebat ce părere are de faptul că federaţia nu-i dă drept de promovare echipei FC Baia Mare, care se află la trei puncte în spatele celor de la Seso, Popescu a precizat că nu-l interesează decât problemele echipei sale. Noi vom continua cu aceeaşi strategie. Nu mă interesează ce se întâmplă cu alte echipe. Există un regulament după care forurile de specialitate iau decizii. Noi ne dorim maximum în acest sezon, de aceea am şi venit la Câmpia Turzii. Până acum s-a demostrat că am gândit bine strategia şi aşa voi face şi pe viitor, ne-a precizat antrenorul clujean.

Următorul meci de verificare pentru elevii lui Marius Paşca este programat sâmbătă, de la ora 13, tot pe terenul sintetic din cadrul Bazei Sportive Ardealul, în faţa echipei Unirea Dej.

Seso Câmpia Turzii: Curileac – Kelemen, Şuteu, Tarcea, Siecoban, Mara, Văscan, Văidean, Mărginean, Chişu, Matiş. Au mai evoluat: Sancira, Tornai, Mitrea, Mocanu, Văscan, Vădana. Antrenor: Marius Popescu.

FC Zalău: Chiş – Maior, Jula, Cosma, Neicu, Bode, Budean, Sabău, Negrean, Dănilă, Bălan. Au mai evoluat: Gabor – Cornaci, Gorga, Teglaş, Nicorici, Cherecheş, Coste. Antrenori: Marius Paşca şi Cristi Oros.

Leave a Comment