Ionuţ Dănilă depune memoriu la FRF

Ionuţ Dănilă depune memoriu la FRF

Deşi a fost în cantonament cu FC Zalău, atacantul echipei FC Silvania nu ştie încă dacă poate evolua din retur sub comanda lui Marius Paşca

Suspendat pe o perioadă de un an în luna mai a anului trecut, după meciul de pe teren propriu cu FC Baia Mare, atacantul echipei FC Silvania, Ionuţ Dănilă, va depune în aceste zile un memoriu la Federaţia Română de Fotbal, pentru a cere să-i fie redusă pedeapsa la nouă luni. Însă, chiar dacă va primi un răspuns pozitiv de la forul naţional de specialitate, Dănilă nu stie dacă va putea evolua în retur pentru FC Zalău. Aceasta, deoarece Comisia de Disciplină a decis după meciul de anul trecut cu FC Baia Mare ca jucătorul să fie sancţionat pe lângă suspendarea de un an şi cu o amendă de 13.500 de lei.

Preşedintele echipei FC Silvania, Ioan Gurzău, spune că, în mod normal, acea amendă ar trebui să o plătească clubul şimleuan. Amenda a venit pe adresa clubului nostru şi în mod normal noi ar trebui să o plătim, este de părere oficialul şimleuan.

Lucrurile par să fie însă mai complicate. Termenul limită pentru transferul jucătorilor este 23 februarie, adică miercurea viitoare. Dacă cei din conducerea clubului zălăuan vor ajunge la o înţelegere cu preşedintele Gurzău şi vor intra în posesia actelor jucătorului, există riscul ca acea amendă de 13.500 de lei să o plătească clubul zălăuan.

Altfel s-ar pune însă problema dacă FC Silvania nu va face fuziune cu nicio echipă şi se va retrage din Liga a II-a.

Ionuţ Dănilă a debutat la FC Zalău în amicalul cu FC Baia Mare, după care a plecat cu lotul zălăuan în cantonamentul de la Ocna Şugatag. Atacantul, originar din Braşov, se pregăteşte în continuare sub comanda lui Marius Paşca, aşteptând răspunsul celor de la FRF în ceea ce priveşte perioada de suspendare, dar şi în ceea ce priveşte suma cu care a fost amendat.

Leave a Comment