Victorie in ambele amicale de la Deva

Victorie in ambele amicale de la Deva

Desi Adriana Holhos si Georgiana Ciuciulete nu s-au deplasat la Deva, HC Zalau s-a impus in ambele partide de verificare sustinute in fata echipei CSM Cetate Devatrans

Profitand de pauza din Liga Nationala de handbal feminin, HC Zalau s-a deplasat in weekend-ul care tocmai s-a incheiat la Deva, pentru a sustine doua partide de verificare impotriva echipei CSM Cetate din localitate.

Chiar daca Gheorghe Tadici le-a menajat pentru partida de la Roman pe Adriana Holhos si pe Georgiana Ciuciulete, HC Zalau s-a impus in ambele amicale de la Deva. In primul meci diferenta a fost de doua goluri (23 – 21), iar in al doilea, in care cele doua reprize au durat cate 35 de minute, scorul final a fost 42 – 36. Am plecat fara Holhos si Ciuciulete, pentru ca am vrut sa joace Viscreanu, Trif si Bidascu si am vrut sa le fortez si pe Somoi si Ailincai. Am vrut sa le tinem in forma, fiindca Liga Nationala s-a intrerupt. Au fost doua jocuri bune, benefice pentru echipa. Ne pregatim in aceasta saptamana pentru meciul de la Roman, iar vineri vom efectua deplasarea. Din pacate situatia din Liga Nationala este destul de nasoala, fiindca dupa etapa de sambata va fi din nou o intrerupere de trei saptamani. E foarte greu sa ai continuitate in pregatire, dar trebuie sa ne supunem. Sunt avantajate doar jucatoarele de la Oltchim, a delclarat Tadici. HC Zalau va sustine maine, de la ora 11, pe teren propriu, un nou meci de verificare impotriva echipei U Jolidon Cluj.

Amicalele de la Deva au coincis cu demisia lui Musi

Colaborarea dintre Dumitru Musi si CSM Cetate Devatrans nu a durat decat trei etape, fiindca, la finalul celor doua amicale dintre echipa din Deva si formatia zalauana, acesta si-a dat demisia din functia de antrenor. A fost o situatie mai neplacuta pentru mine, insa el a anuntat inca dinaintea celui de-al doilea joc ca va pleca, dar a mai ramas din respect pentru fete si, probabil, pentru mine, a declarat Gheorghe Tadici, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Musi, cu care a lucrat si pe banca tehnica a nationalei feminine de senioare.

Leave a Comment