Revista „Caiete Silvane”, la un nou număr online

A apărut un nou număr online al revistei „Caiete Silvane”. În numărul din luna iunie, iubitorii de cultură pot lectura poeme ce poartă semnăturile lui Vasile Dâncu, Iarina Satmari ori Cătălina Orsivschi şi texte de proză scurtă ale lui Augustin Mocanu, în timp ce pentru pasionaţii de istorie, paginile publicaţiei oferă un articol al lui Marin Pop, despre Corneliu Coposu şi capcana de la Tămădău, precum şi unul scris de Dănuţ Pop, despre naţionalizarea în judeţul Sălaj.
De asemenea, cititorii se pot delecta cu rânduri ce vorbesc despre „Tandreţea Poemului”, despre „omul-revistă” Sașa Pană şi ale lui prozopoeme sau despre cariera artistică a lui Szabó Vilmos, de la a cărui naştere s-au împlinit 75 de ani.
Paginile revistei reunesc şi numele autorilor premiaţi de către Filiala Cluj a Uniunii Scriitorilor din România, precum şi pe ale câştigătorilor Concursului de creaţie literară „Iuliu Suciu”, ediţia a XXII-a.
Copertele I, III şi IV sunt ilustrate cu lucrări ale regretatului artist vizual Szabo Vilmos. Detalii despre noul număr, pe www.caietesilvane.ro. Ediţia tipărită va fi distribuită începând de luni, 12 iunie.
„Caiete Silvane” este o revistă editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, a Consiliului Județean Sălaj, a Primăriei și a Consiliului Local Zalău.

One Thought to “Revista „Caiete Silvane”, la un nou număr online”

  1. Anonim

    felicitari como balint pentru sustinerea culturii salajene

Leave a Comment