Căzut de pe o scară

Un bărbat de 61 de ani a căzut de pe scară de la 1,5 metri înălţime. Echipajul SMURD Zalău a fost solicitat să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale, în jurul orei 19.21. Din informaţiile furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, Lucian Jacodi, pacientul a fost transferat pentru investigaţii medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Zalău.

Mai mult...

Incendiu la o gospodărie din Vîrşolţ

Primele ore ale zilei de duminică i-au găsit în acţiune pe pompierii sălăjeni. Aceştia au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă din Vîrşolţ. Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă” Porolissum” Sălaj, Lucian Jacodi, în jurul orei 2.25, flăcările au cuprins grajdul unei gospodării din localitate. În respectiva incintă nu erau adăpostite animale, ci s-a depozitat fân. Pentru stingerea incendiului a intervenit un echipaj al ISU din Şimleu Silvaniei. „Cauza probabilă ar putea fi un scurtcircuit de la un…

Mai mult...

Coliziune la Jibou

Două autoturisme au fost, sâmbătă, implicate într-un accident rutier la Jibou, la ieşirea din localitate spre Zalău. Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj, Lucian Jacodi, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru descarcerarea unei victime, dar la faţa locului aceştia au constatat că nu mai era nevoie de respectiva intervenţie. Poliţiştii sălăjeni au demarat o anchetă în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Mai mult...