Zvonoteca

# La urechile polițiștilor locali au ajuns veștile crunte, dinspre Primărie, cum că banii pe norma de hrană – deloc puțini – devin, începând din această lună, amintire. Surse din interiorul Poliției comunitare au lăsat să se înțeleagă faptul că polițiștii locali sunt lăsați de izbeliște atunci când vine vorba de drepturile lor, pentru că nimeni dintre cei care îi conduc nu se implică și nu mișcă un deget pentru a le susține cauza, indiferent de situație. “Pentru ei e mai importantă funcția, scaunul, tremură toți în fața celor de la Primărie”, spun voci din interiorul aparatului care menține ordinea în municipiu.

# Parohia Cehu Silvaniei este singura instituție bisericească din județ care a răspuns până acum chemării comunității, în urgența maximă privind cazul lui Florin Răcoare. Deși mobilizarea este una fără precedent în județul nostru, Biserica nu prea dă semne că ar dori să ajute, deși la împărțit sfaturi, povețe și la criticat presa atunci când i se scot la iveală faptele mai puțin onorante, nu se lasă niciodată așteptată. Preoți cu suflet, enoriași, oameni de bună credință: ajutați dacă puteți, orice „puțin” înseamnă un ajutor uriaș, mai ales acum când este nevoie mai mult ca oricând de orice semn din partea voastră!

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    trantorii de la politia comunitara numai bani vor, toata ziua ii vedem cum povestesc cu prietenii, cum se prefac ca nu vad cersetorii si cum mananca seminte de floarea-soarelui.

  2. “Aparatul care mentine ordinea in municipiu” – de tot rasul!

Leave a Comment