Zalăul a avut patru reprezentanţi la Campionatul Naţional de Tenis rezervat veteranilor

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Tenis s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Cluj-Napoca, printre participanţi fiind şi patru veterani ai tenisului de câmp din municipiu.
Ioan Hodrea (CSM Zalău) a avut cea mai bună evoluţie, ajungând până în semifinalele de dublu la categoria 55 de ani. Zălăuanul a făcut pereche cu Gheorghe Andrei, din Salonta, iar cei doi au câştigat cu scorul de 6 – 2, 6 – 2 duelul din sferturile de finală, în care i-a avut adversari pe clujenii Gheorghe Nicula şi Viorel Oarga. În semifinale, Hodrea şi Andrei au cedat cu 2 – 6, 3 – 6 în faţa cuplului format din Adrian Niculescu (Altius Bucureşti) şi Tante Fleancu (Muscelul Câmpulung Muscel).
La categoria 60 de ani, CSM Zalău l-a avut ca reprezentant pe Viorel Cuceu, care a făcut pereche la dublu cu Ioan Linca, de la Mova Alba Iulia. Cei doi au fost învinşi cu 6 – 7, 3 – 6 în sferturile de finală de cuplul format din suceveanul Sterian Andrieş şi piteşteanul Marin Stoicescu.
Un alt reprezentant al CSM Zalău, Cornel Florean, cel mai bun tenismen din România la categoria 50 de ani, nu s-a aflat într-o formă bună la „Naţionalele” de la Cluj. Acesta a avut culoar liber în primul tur, iar în sferturi a pierdut cu 2 – 6, 3 – 6 duelul cu Roland Sorodoc, de la TC Oneşti.
Polisportivul Petru Bologa, reprezentantul Palatului Copiilor din Zalău, a concurat la categoria +75 de ani, calificându-se direct în faza semifinală, unde a cedat în faţa arădeanului Lucian Mihăilescu.

Leave a Comment