Volei Municipal Zalău a dansat ultima horă a turului

Ştiinţa Explorări Baia Mare – CS Volei Municipal Zalău 0 – 3 (22 – 25, 23 – 25, 18 – 25)

Ultima partidă din cadrul turului s-a consumat vineri pentru CS Volei Municipal Zalău, care va sta în etapa a XI-a, programată sâmbătă, 14 decembrie.
Formaţia pregătită de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae a evoluat pe terenul celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, într-un duel pe care unii specialişti îl considerau un derby zonal. Însă, poziţia din clasament a celor două echipe (Zalău – locul I şi Baia Mare – locul V), dar şi lotul de care dispun cele două formaţii o dădea favorită certă pe gruparea de la poalele Meseşului.
Volei Municipal şi-a respectat blazonul şi a obţinut o victorie în trei seturi, chiar dacă primele două partiale au fost disputate.
Băimărenii au început în forţă, făcând rapid 3 – 0, dar zălăuanii nu le-au permis să se distanţeze mai mult şi au egalat situaţia la 3. Zalăul a avut 8 – 5 la prima întrerupere tehnică, după care s-a mers punct cu punct, iar la cel de-al doilea time-out, gazdele au intrat cu 16 – 15. Ştiinţa a continuat să aibă avans minim până la 20 – 19 când, o greşeală pe faza de construcţie i-a costat pierderea setului pe băimăreni. Lamb şi compania au revenit, câştigând două puncte consecutiv, dar băimărenii au mai avut un moment de sclipire, egalând la 22. Zalăul nu a mai greşit deloc până la final şi s-a impus cu 25 – 22.
În al doilea parţial, Volei Municipal a fost echipa care a început mai bine, iar la 6 – 4, Botea a solicitat primul time-out. Jocul echipei zălăuane a continuat să fie la fel de bun, iar la un moment dat s-a distanţat la şase puncte (13 – 7). Evoluţia jucătorilor pregătiţi de Vlaicu nu a mai fost atât de bună şi în partea a doua, astfel că Ştiinţa a reuşit să relanseze setul pe final, după ce a egalat la 21. Totuşi, Zalăul a fost echipa care a jucat mai exact, distanţându-se la două puncte, 23 – 21, iar în final s-a impus cu 25 – 23.
Actul trei a durat cel mai puţin. Volei Municipal a luat repede un avans liniştitor, 6 – 1, iar la prima întrerupere tehnică a avut 8 – 5. Ridicătorul Adriano Lamb a fost pionul principal în echipa Zalăului, punându-şi colegii în poziţii ideale pe faza de atac, iar formaţia de la poalele Meseşului a defilat în ultimul act, pe care l-a câştigat la o diferenţă de şapte puncte, 25 – 18.
“Primele două seturi au fost disputate, dar mă bucur că jucătorii mei au luptat pentru fiecare minge, iar pe final au jucat mai exact decât adversarii lor. În setul trei am controlat jocul, iar victoria noastră este meritată”, a declarat Aurel Vlaicu.
“Am întâlnit o echipă bună, dar rămânem cu regretul că în primele două seturi nu am fost mai atenţi, pentru că am fi putut să le câştigăm. Ultimul set a fost fără istoric”, a precizat, de cealaltă parte, antrenorul băimărenilor, Marius Botea, pentru ştiinţaexplorări.ro
Pentru Volei Municipal Zalău urmează marţi partida din 16-imile Cupei Challenge, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad.
Ştiinţa Explorări Baia Mare: Dragoş Răileanu, Vlad Negrean, Vlad Cuciureanu, Gheorghe Socaciu, Silviu Suşon, Robert Ţuţea şi Ciprian Tofan (libero). Au mai evoluat: Ciprian Neamţ, Andrei Veber, Patriciu Păştean, Vlad Moisa şi Nagy Csaba. Antrenori: Marius Botea şi Sorin Pop
CS Volei Municipal Zalău: Adriano Lamb, Peter Nagy, Răzvan Mihalcea, Mihai Gheorghiţă, Marian Bala, Leonardo Dall Bosco şi Adrian Feher (libero). Au mai evoluat: Vojislav Skoric, Vlad Tebieş şi Mihai Cherbeleaţă. Antrenori: Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae

Alte articole

One Thought to “Volei Municipal Zalău a dansat ultima horă a turului”

 1. Anonim

  INTERPELARE ADRESATA ORGANIZATIEI PSD SALAJ SI SENATORULUI GHEORGHE POP

  Autor: Cetateanul Consternat
  Circumscriptie electorala: Nr. 33 Salaj
  Colegiul electoral: Nr. 2, Zalau-Salaj
  Grup Politic : Niciunul

  Obiectul interpelarii – Pana Cand?

  Stimabililor politicieni,
  Pana cand ii veti permite cetatenei Daniela Elena Fizesan – Chisbora, membru PSD Salaj, sa se ocupe cu raspandirea unor zvonuri malitioase in legatura cu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop?

  Cu deosebita consideratie,
  Cetateanul Consternat

Leave a Comment