Volei Municipal Zalău, „ciuruită” în Capitală

Dinamo Bucureşti – Volei Municipal Zalău 3 – 0 (25 – 18, 25 – 18, 38 – 36)

Formaţia pregătită de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae a pierdut fără drept de apel primul derby din acest an, cu scorul de 0 – 3, în deplasare, în faţa echipei Dinamo Bucureşti, grupare aflată la zece puncte în spatele zălăuanilor înaintea acestui meci.
Voleibaliştii zălăuani nu păreau foarte motivaţi încă din startul partidei, în timp ce dinamoviştii, dornici să se impună în faţa liderului, au speculat orice eroare în jocul Municipalului. Gazdele au avut 3 – 1, apoi 4 – 2 în debutul de meci, dar Zalăul a egalat la cinci. Prima întrerupere tehnică a găsit Dinamo la două lungimi în faţă, după care, elevii lui Daniel Rădulescu s-au desprins la patru puncte, 10 – 6, moment în care Vlaicu a cerut primul time-out. Noua achiziţie a dinamoviştilor, universalul kenian James Ontere, le-a făcut, însă, jocul bucureştenilor, fiind blocat în foarte puţine momente de jucătorii zălăuani. Dinamo şi-a mărit avantajul spre final, a intrat cu 16 – 10 la al doilea time-out tehnic, iar în final s-a impus la 18.
Acelaşi istoric a avut şi actul secund, chiar dacă după primul time-out, Vlaicu a făcut două mutări, pe centru şi pe extremă, Ghiţă şi Krause luându-le locul lui Birău şi Bala. Zălăuanii tot nu au putut opune rezistenţă, iar scorul din final a fost acelaşi ca în primul parţial, 25 – 18 în favoarea dinamoviştilor.
Situaţia s-a schimbat în ultimul act, pe care Lamb şi compania l-au început mai bine şi au intrat cu 8 – 4 la primul time-out tehnic. „Alb-roşii” s-au apropiat rapid la două puncte, iar Vlaicu a simţit pericolul şi cerut întreruperea jocului. Tot Dinamo a fost echipa mai prezentă în joc, reuşind să egaleze la nouă, după care s-a mers punct cu punct până la final. Setul a intrat în prelungiri, unde atât Zalăul, cât şi Dinamo au avut în repetate rânduri mingi de set, respectiv de meci. Dinamovistul Davor Brcic a fost cel care a înschis jocul, servind execelent la scorul de 37 – 36, Tebieş neavând nicio şansă la preluare.
Vizibil afectat la finalul partidei, Aurel Vlaicu s-a arătat deranjat de atitudinea jucătorilor săi. „Nu a funcţionat preluarea în primele două seturi, iar în momentul în care aceasta a mers mai bine, nu am reuşit să ne facem atacut de după preluare. Cel mai mult mă deranjează faptul că jucătorii nu au avut atitudinea pe care mi-aş fi dorit să o aibă în astfel de meciuri, care sunt foarte importante”, a explicat tehnicianul zălăuan.
După acest eşec, Volei Municipal Zalău a coborât pe locul doi în clasament, iar în etapa viitoare, programată miercuri, va primi vizita formaţiei LPS Piatra Neamţ.
Dinamo Bucureşti: Filip Despotovski, James Ontere, Marius Drăghici, Marius Şoloc, Davor Brcic, Bogdan Mureşan, Milos Gavrilovic (libero). Antrenor: Daniel Rădulescu
Volei Municipal Zalău: Adriano Lamb, Peter Nagy, Fabian Birău, Răzvan Mihalcea, Leonardo Dal Bosco, Marian Bala şi Adrian Feher (libero). Au mai evoluat: Sebastian Krause, Antrenori: Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae

 

One Thought to “Volei Municipal Zalău, „ciuruită” în Capitală”

  1. Anonim

    SA VINA POTRO SA NE SPUIE CARE O FOST BAIU!

Leave a Comment