Universitatea Craiova, Unirea Dej şi CSM Bucureşti, echipele invitate la „Cupa Municipiului Zalău”

Sala Sporturilor din Zalău va fi timp de trei zile gazda unei noi ediţii a „Cupei Municipiului Zalău”, eveniment la care au fost invitate Universitatea Craiova, Unirea Dej şi CSM Bucureşti. Formaţia din Capitală s-a clasat pe locul cinci în sezonul trecut, SCMU Craiova, pe poziţia a şasea, iar Unirea Dej, pe locul 9, în timp ce zălăuanii au ocupat locul patru.

Pentru formaţia condusă de bulgarul Nikolay Jeliazkov este al doilea turneu de pregătire dinaintea începerii sezonului 2018 – 2019, primul fiind „Cupa Unirea” de la Dej, câştigată de zălăuani.

Turneul de la Zalău va debuta joi după-amiază, la ora  17, cu partida dintre Unirea Dej şi CSM Bucureşti, iar la finalul acesteia va avea loc prezentarea oficială a echipei Volei Municipal Zalău, formaţie ce va evolua şi în cupele europene. După prezentarea echipei se va desfăşura jocul dintre Volei Municipal Zalău şi SCM Universitatea Craiova.

Turneul continuă vineri, la ora 17, cu meciul dintre Unirea Dej şi SCM Universitatea Craiova, iar la ora 18:30 va avea loc partida dintre Volei Municipal Zalău şi CSM Bucureşti.

Competiţia amicală de la Zalău se va încheia sâmbătă. La ora 11 va avea loc meciul dintre CSM Bucureşti şi SCM Universitatea Craiova, iar la ora 12:30 este programat duelul dintre Volei Municipal Zalău şi Unirea Dej.

La „Cupa Municipiului Zalău”, antrenorul Jeliazkov se va putea baza şi pe serviciile bulgarului Miroslav Gradinarov, care a participat în această vară cu naţionala Bulgariei la Campionatul Mondial de Volei.

Intrarea la turneu va fi liberă.

Conducerea a pus în vânnzare şi abonamente pentru noul sezon, preţul pentru un pachet care conţine intrarea atât la meciurile naţionale, cât şi la cele internaţionale fiind de 100 de lei. Acestea pot fi achiziţionate de la sediul clubului, aflat în incinta Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici”, între orele 10 şi 13.

Leave a Comment