Zălăuanul Monel Sabou, locul 21 la Semimaratonul de la Chicago

Plecat la muncă în Statele Unite ale Americii, zălăuanul Monel Sabou nu renunţă la marea sa dragoste – “atletismul”. Ultima cursă la care a luat startul fostul atlet al CSM Armătura Zalău este semimaratonul de la Chicago, desfăşurat în urmă cu câteva zile. Cursa a fost mai mult una de pregătire pentru Monel Sabou care îşi propune să alerge peste două săptămâni la Maratonul de la Chicago, una dintre cele mai importante curse din lume.

Accidentat în urmă cu trei săptămâni, zălăuanul nu s-a putut pregăti decât în ultimele zile pentru această competiţie, dar, cu toate acestea, a ocupat locul 21 la general din 7.800 de alergători.

Obiectivul său a fost o clasare între primele şase locuri, dar accidentările din ultima perioadă i-au dat bătăi de cap.

“M-am accidentat cu trei săptămâni înainte de cursă şi am reluat pregătirile doar marţi, în săptămâna concursului. Personal, mi-am droit o clasare între primele şase locuri, dar e foarte greu la o astfel de competiţie, mai ales că eu nu eram refăcut complet. Pentru mine a fost o mai mult o cursă de antrenament, fiindcă îmi doresc să iau startul la Maratonul de la Chicago ce va avea loc peste două săptămâni. Vreau să mulţumesc celor care îmi sunt alături și s-au alăturat luptei împotriva cancerului, dar și celor care îmi sunt alături și mă sprijină în activitatea mea de aici: Ionut Guşet, Mihai Lehene, Sorin Jula și mulți alți romani. Susținerea lor morală este foarte importantă”, ne-a declarant Monel Sabou, care aleargă în scopuri caritabile şi strânge fonduri pentru bolnavii de cancer.

Zălăuanul va continua pregătirea în SUA, intenţionând să ia startul în 2019 la Campionatul Naţional de Maraton.

 

 

One Thought to “Zălăuanul Monel Sabou, locul 21 la Semimaratonul de la Chicago”

  1. Anonim

    MONEL CEL MAI JURNALSIT SPORTIV DIN SALAJ

Leave a Comment