„Titan Arena”, mai mult decât o bază sportivă

Fără îndoială, „Titan Arena” este cea mai cochetă bază sportivă cu suprafaţă sintetică din municipiu. Cei care vor să treacă pragul acestei baze sportive, cu siguranţă nu vor regreta. Pe lângă faptul că au posibilitatea să joace un meci de fotbal în variante diferite (5+1 sau 8+1), iubitorii de mişcare au la dispoziţie şi un teren de padel.
De curând, Baza Sportivă „Titan Arena” şi-a deschis şi o terasă modernă, unde ai posibilitatea să savurezi cafeaua de dimineaţă împreună cu prietenii ori să guşti o băutură răcoritoare în timpul zilei, având posibilitatea de a alege dintr-o gamă foarte variată de produse.
Pentru că vrem să ne respectăm clienţii, vă punem la dispoziţie şi un loc amenajat în care aveţi posibilitatea să preparaţi un grătar.
Cu siguranţă aţi auzit şi de Pizzeria Supremo şi cu toţii ştiţi ce preparate bune se găsesc acolo, tocmai de aceea i-am ales ca furnizori. Clienţii noştri au posibilitatea de a savura o pizza foarte gustoasă într-un loc liniştit, dar şi multe alte preparate pe care vi le punem la dispoziţie de la Pizzeria Supremo.
Dacă credeţi că avem ceea ce căutaţi pentru a vă relaxa şi a vă petrece timpul liber, Baza Sportivă „Titan Arena” vă stă la dispoziţie. Vă aşteptăm la ieşirea din Zalău spre Crişeni, pe partea dreaptă.

A. G.

One Thought to “„Titan Arena”, mai mult decât o bază sportivă”

  1. Teo

    Cat ai luat pentru publicitate? Liber la consum cu prieteni si familia ? Halal…!!

Leave a Comment