Tatăl fotbalistului Liviu Antal, implicat într-un accident de circulaţie

Marius Morar & Flavia Pintea

Dacă pentru fotbalistul şimleuan anul 2013 s-a încheiat perfect, fiind declarat cel mai bun marcator din Liga I, iar anul 2014 a început la fel de bine, cu o ofertă din partea unui club din Rusia, pentru tatăl fotbalistului, începutul lui 2014 este unul cu probleme.
Tătăl golgeterului din Liga I, Ioan Antal, a fost implicat luni seara într-un accident de circulaţie ce a avut loc la ieşirea din Şimleu Silvaniei. Potrivit informaţiilor furnizate de biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum umed şi curbă, pierzând controlul volanului. Autoturismul marca Audi, condus de Ioan Antal, dar care aparţine fotbalistului legitimat la FC Vaslui, a intrat în coliziune cu parapetul de protecţie din partea dreaptă, pe sensul său de mers, apoi s-a izbit de un cap de pod, fiind proiectat pe carosabil. La faţa locului a ajuns un echipaj de descarcerare şi unul SMURD, dar atât şoferul, cât şi cei doi pasageri nu au prezentat răni grave.
Maşina cu care a făcut accident tatăl fotbalistului se pare că a fost cumpărată de Liviu Antal pe vremea când evolua la Oţelul Galaţi.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o concentraţie de 0,23 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Potrivit IPJ Sălaj, pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

One Thought to “Tatăl fotbalistului Liviu Antal, implicat într-un accident de circulaţie”

  1. Anonim

    Ce conteaza ca e tatal lui Antal sau nu?E sofer si gata!

Leave a Comment