Serdar Eler, manager Ankara Yenimahalle: „Credeam că suntem mai buni decât HC Zalău”

Debut cu victorie pentru HC Zalău în cupele europene, competiţie în care a revenit după o pauză de patru sezoane. Formaţia condusă de Gheorghe Tadici a dispus cu 26 – 21 de Ankara Yenimahalle, o echipă în lotul căreia există şi şapte handbaliste din afara Turciei. Partida de la Zalău a fost extrem de disputată până în ultimul sfert de oră, când echipa lui Tadici s-a desprins decisiv. Oaspetele au avut o primă repriză foarte bună, intrând la cabine cu 12 – 11. Olga Laiuc, căpitanul echipei Ucrainei, a fost cea mai eficientă jucătoare din lotul formaţiei Ankara, iar de la Zalău s-au evidenţiat Roxana Rob, Claudia Constantinescu şi portarul Paula Vişan.
La finalul jocului, Gheorghe Tadici a precizat că avansul de cinci goluri din meciul tur nu este deloc unul liniştitor, iar datele problemelei vor fi cu totul altele în returul de duminică.
Managerul turcoaicelor, Serdar Eler, a precizat că nu se aştepta la o înfrângere în jocul de la Zalău, fiind convins că echipa sa va obţine calificarea în turul trei preliminar.
„Sunt puţin îngrijorat de rezultatul de la Zalău. Mă aşteptam la un alt scor, credeam că suntem mai buni decât echipa din Zalău. Am pierdut la cinci goluri, dar cred că în Ankara putem obţine o victorie mai clară decât Zalăul. Cred că şi arbitri au influenţat în anumite momente jocul, în special spre final. Sunt convins vom câştiga în retur şi ne vom califica în turul următor”, a declarat managerul turcilor.
Partida retur dintre Ankara Yenimahalle şi HC Zalău este programată duminică, 22 octombrie, în Turcia.
În turul doi preliminar al Cupei EHF, mai evoluează două formaţii din România. CSM Roman a cedat cu 24 – 31 pe terenul formaţiei ungare, DKKA Dunaujvaros, iar HC Dunărea Brăila a fost învinsă cu 18 – 28 în deplasarea de la Byasen Handball Elite

 

2 Thoughts to “Serdar Eler, manager Ankara Yenimahalle: „Credeam că suntem mai buni decât HC Zalău””

  1. Anonim

    La Amara va aduce HCZALAU cu picioarele pe pământ Vă dă 8-10 diferența. Nu mai pot rata atât de mult . Forma HCZ !

Leave a Comment