SCM Zalău, remiză pe terenul echipei Minaur Baia Mare

Sport Club Municipal Zalău a susţinut sâmbătă un nou joc de verificare, de această dată la Baia Mare, în compania echipei Minaur. Chiar dacă nu a putut conta pe toţi jucătorii, unii confruntându-se cu probeme de sănătate, Marius Paşca s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale, mai ales că gazdele, care aspiră la promovarea în Liga a II-a, au marcat golul egalizator în ultimele minute.
Minaur a deschis scorul în minutul 15, printr-un penaly transformat de Paul Batin, dar, după numai câteva minute, zălăuanii au restabilit egalitatea prin Florin Istrate. În partea a doua, zălăuanii au trecut la conducere prin Robert Popescu, avantaj pe care şi l-au menţinut până aproape în finalul partidei, băimărenii egalând cu două minute înainte de final, prin Adrian Şter.
„A fost un joc reuşit pentru noi, chiar dacă nu am câştigat. Mi-a plăcut atitudinea băieţilor şi modul cum au abordat acest joc. Avem un lot valoros şi nu s-a văzut lipsa celor patru, cinci jucători accidentaţi”, ne-a declarat Marius Paşca.
Până la începerea returului, echipa pregătită de Marius Paşca şi Alexandru Pop va mai susţine două meciuri de verificare. Marţi, începând cu ora 19, este programat la Gâlgău Almaşului amicalul cu Dumbrava, iar sâmbătă după-amiaza, la Şimleu, ultimul joc de verificare cu Sportul din localitate.

foto:turdanews.net

2 Thoughts to “SCM Zalău, remiză pe terenul echipei Minaur Baia Mare”

  1. Anonim

    Pasca acum ai jucători de valoare dar trebuie să ști cum sai antrenezi sa ai rezultate bune sa scăpați de retrogradare

Leave a Comment