Sala Sporturilor va fi dată luni în folosinţă

Voleibaliştii de la CS Remat Zalău vor efectua luni după-amiaza primul antrenament în Sala Sporturilor, iar duminică, de la ora 19:45, va avea loc primul meci oficial, între Remat Zalău şi VCM LPS Piatra Neamţ

Sala Sporturilor din Zalău poate fi dată, din nou, în folosinţă după ce vineri a fost efectuată recepţia, în prezenţa reprezentanţilor firmei SC Cosntrucţii Erbaşu SA, ai Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) şi ai Primăriei Zalău. Recepţia a fost programată iniţia pentru data de 12 octombrie, însă prim-edilul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, a declarat că data recepţiei a fost devansată cu o săptămână la insistenţele sale. „Recepţia s-a făcut mai repede, după demersurile pe care le-am făcut către Compania Naţională de Investiţii. Am cerut ca recepţia să se facă în avans, pentru a putea fi dată cât mai curând în folosinţă”, a afirmat primarul Zalăului. Acesta nu a fost prezent la efectuarea recepţiei, însă, după discuţiile purtate cu reprezentanţii firmei SC Cosntrucţii Erbaşu şi ai CNI, a precizat că nu au fost probleme în ceea ce priveşte predarea lucrării către CNI. „Practic, recepţia Sălii Sporturilor a fost efectuată de CNI, iar în perioada următoare urmează ca ei să ne predea lucrarea. Însă, din câte am înţeles nu au fost niciun fel de probleme, iar sala poate fi folosită”.
Procesul de reabilitare şi modernizare al Sălii Sporturilor a început în toamna anului trecut, termenul iniţial de predare al lucrărilor fiind 24 martie 2012. Acesta a fost însă prelungit de mai multe ori, din cauză că proiectul iniţial a fost modificat în repetate rânduri.

Leave a Comment