Rapid Jibou, marea absenţă din semifinalele „Cupei AJF”

Prima fază a ediţiei a XIX-a a „Cupei AJF” s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, în sălile de sport din Someş Odorhei şi Valcău de Jos.
11 echipe din Liga a IV-a au fost înscrise la ediţia din acest an, împărţite în două grupe. Prima grupă a avut în componenţă cinci echipe: Sportul Şimleu, CS Barcău Nuşfalău, CS Crasna, Flacăra Halmăşd şi Olimpic Bocşa. Grupa B a fost alcătuită din şase echipe: Silvania Cehu Silvaniei, Rapid Jibou, CS Hida, Cetatea Buciumi, Unirea Mirşid şi Benfica Ileanda.
Cele mai bune rezultate în Grupa A au fost înregistrate de CS Barcău Nuşfalău, care a învins cu 7 – 0 Flacăra Halmăşd, cu 4 – 1 Sportul Şimleu, cu 4 – 2 CS Crasna şi cu 4 – 3 Olimpic Bocşa. A doua echipă calificată în semifinale din această grupă este Olimpic Bocşa, care a învins cu 4 – 2 CS Crasna, cu 3 – 1 Flacăra Halmăşd şi cu 3 – 1 Sportul Şimleu Silvaniei.
Grupa B a fost câştigată de Unirea Mirşid, echipa pregătită de Mihai Bode câştigând cu scorul de 3 – 2 duelul cu Cetatea Buciumi, cu scorul de 1 – 0 partida cu Rapid Jibou, cu scorul de 6 – 1 disputa cu CS Hida, cu scorul de 10 – 1 jocul cu Benfica Ileanda şi cu scorul de 3 – 0 partida cu Silvania Cehu Silvaniei.
Cetatea Buciumi este a patra semifinalistă a „Cupei AJF”, cu patru victorii şi o înfrângere. Echipa antrenată de Dan Lucaciu a dispus cu 3 – 2 de Silvania Cehu Silvaniei, cu 3 – 0 de Benfica Ileanda, cu 4 – 3 de Rapid Jibou şi cu 3 – 0 de CS Hida.
Din Liga a V-a, au fost înscrise 18 echipe împărţite în patru grupe. Din prima grupă s-au calificat Voinţa Derşida şi Olimpic Gîrceiu, iar Stejarul Sâg şi Luceafărul Valcău, din a doua grupă. Primele două clasate în grupa a treia a echipelor din Liga a V-a sunt Olimpia Rus şi Cetatea Almaşu, iar din ultima grupă, Someşul Someş Odorhei şi Sporting Zalău.
Duminică, 4 februarie, sunt rogramate partidele din sferturile de finală pentru echipele din Liga a V-a: Voinţa Derşida – Cetatea Almaşu, Olimpic Gîrceiu – Olimpia Rus, Luceafărul Valcău – Sporting Zalău şi Stejarul Sîg – Someşul Someş Odorhei. Tot duminică vor avea loc partidele din semifinale, după următorul program: învingătoare meci 1 – învingătoare meci 3 şi învingătoare meci 2 – învingătoare meci 4. Finala mică şi finala mare sunt programate duminică, 18 februarie, dată la care se vor desfăşura şi semifinalele şi finalele celor patru echipe din Liga a IV-a.
AJF Sălaj va organiza în data de 10 februarie Cupa care-i poartă numele pentru echipele de juniori A1, fiind înscrise opt echipe: CS Crasna, Someşul Someş Odorhei, Silvania Cehu Silvaniei, CS Barcău Nuşfalău, Flacăra Halmăşd, Cetatea Buciumi, Sportul Şimleu şi Unirea Mirşid.

Leave a Comment